(0 varer) - 0,00 kr.

Din indkøbskurv er tom.

DOF BirdLife Optik


DOF BirdLife Optik

Hovedparten af vores medlemmer og kunder efterspørger optik, der er til at betale og som samtidig giver den bedste optik.
Vi har derfor knoklet, testet, afprøvet, samarbejdet og udarbejdet Naturbutikkens største satsning nogensinde: DOF BirdLife Optik.
Vi vil gerne kunne tilbyde alle vores kunder en fantastisk service, lynskarp optik indenfor alle prisklasser, suveræne garantimuligheder og ikke mindst størst mulige egenskaber, så vi, i Dansk Ornitologisk Forening BirdLife Danmark og Naturbutikken, kan gøre mest muligt for at hjælpe flora og fauna – både inden- og udenlands.
Når du skal overveje køb af din næste kikkert eller teleskop, bør du gøre dig selv den tjeneste at opleve, hvor meget optik det er muligt at få for pengene.
Vi er så sikre på, at du bliver fuld tilfreds med købet, at vi som kvalitetsstempel giver dig mere end de sædvanlige 5 års garanti og tilføjer 60 dages fuld tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage


Tabel  Liste 

36 vare(r)

pr. side
X

Tabel  Liste 

36 vare(r)

pr. side

DOF BirdLife Optik hører til blandt Danmarks bedste kikkerter og teleskoper

I Naturbutikken finder du Danmarks bedste udvalg inden for kikkerter, teleskoper og tilbehør, og DOF BirdLife Optik hører bestemt hjemme i toppen. DOF BirdLife Optik er Naturbutikkens eget brand og er specialudviklet og garantistemplet af eksperter inden for området. Hele serien er udviklet i tæt samarbejde med fabrikken og tilbyder udstyr i særklasse og med sublime optiske egenskaber.

Kikkerter og teleskoper til alle naturelskere

DOF BirdLife Optik tilbyder kikkerter, teleskoper og udstyr for enhver smag, ethvert niveau og i mange forskellige prisklasser. Her er både til den entusiastiske nybegynder, den erfarne fuglekigger og til alle grader af naturelskere derimellem. Vi har endda udviklet to børnekikkerter, så de små også kan opleve glæden ved se naturen helt tæt på – og i den bedste kvalitet.

Lækkert tilbehør fra DOF BirdLife til at fuldende din naturoplevelse

Når du har anskaffet dig det perfekte kvalitetsudstyr til lige netop dit behov, kan det rette tilbehør være med til at løfte din outdoor-oplevelse til det optimale. Vi tilbyder kompakte kulfiberstativer, en behagelig kikkertrem med krydssele og et komplet rensesæt til dit udstyr, så du kan være fuldstændig veludstyret til eventyr i det fri uden at skulle bekymre dig om ondt i ryggen, akavede siddestillinger og smuds på linsen.

Vent venligst ...

    • Varen er blevet tilføjet til kurven

Fortsæt indkøb
Gå til kassen