(0 varer) - 0,00 kr.

Din indkøbskurv er tom.

DOF BirdLife kikkert

Hvis du søger en kikkert i høj kvalitet til en skarp pris, bør du tage et kig på DOF BirdLife's kikkerter. Udvalget favner bredt, fra en klassisk kikkert med suveræn skarphed og enorm synsfelt, til en kompakt håndkikkert eller den perfekte børnekikkert. Fælles for dem alle er, at de leverer førsteklasses kikkertoplevelser, og derfor følger 5 år PLUS 60 dages tilfredshedsgaranti med i købet. DOF BirdLife Optik er en forlængelse af Dansk Ornitologisk Forening og en del af verdens største naturbeskyttelsesorganisation.

Tabel  Liste 

21 vare(r)

pr. side
X

Tabel  Liste 

21 vare(r)

pr. side

DOF BirdLife kikkerter: Førsteklasses kvalitetskikkerter for enhver smag

DOF BirdLife kikkerter findes i et væld af forskellige udgaver – alle i uovertruffen kvalitet og i et prisleje, hvor alle kan være med. Er du fx nybegynder, eller har du brug for en kikkert nummer 2, har vi flere kikkerter, der tilbyder særdeles gode optiske egenskaber og brugervenlighed i en ovenud prisvenlig klasse. Er du til sublim skarphed, enormt synsfelt og imponerende lysstyrke, skal du heller ikke lede længe blandt kikkerterne fra DOF BirdLife, hvor der over hele linjen er kræset for kvalitet og detaljer.

Introducér de mindste for naturen gennem en kikkert

DOF BirdLife Optik-serien introducerer også børnekikkerter, som gør det muligt for dit barn eller barnebarn at komme helt tæt på dyr og planter på en sjov og lærerig måde. Børn i alle aldre elsker at udforske og opdage, og med børnekikkerterne fra DOF BirdLife kan de få lov at lege naturforsker helt ned fra 3-års alderen. Børnekikkerterne er handy, nemme at bruge og vil med garanti vække begejstring hos de små.

Vent venligst ...

    • Varen er blevet tilføjet til kurven

Fortsæt indkøb
Gå til kassen