(0 varer) - 0,00 kr.

Din indkøbskurv er tom.

DOF BirdLife teleskop

Med et DOF BirdLife teleskop fra DOF BirdLife Optik-serien er du garanteret fantastiske oplevelser i naturen i et moderne og brugervenligt design. Teleskoperne leverer en imponerende opløsning, høj farveægthed og et enormt synsfelt over hele zoomområdet. DOF BirdLife teleskoperne favner en bred prisklasse, og står kvalitetsmæssigt stærkt sammen med andre high-end mærker, så snyd ikke dig selv for at gøre et kup. Fælles for alle teleskoperne er, at de leverer førsteklassesoplevelser, og derfor følger 5 år PLUS 60 dages tilfredshedsgaranti med i købet. DOF BirdLife Optik er en forlængelse af Dansk Ornitologisk Forening og en del af verdens største naturbeskyttelsesorganisation.

Tabel  Liste 

14 vare(r)

pr. side
X

Tabel  Liste 

14 vare(r)

pr. side

DOF BirdLife Optik leverer teleskoper i særklasse for enhver smag

Der er garanti for at finde lige netop det rigtige DOF BirdLife-teleskop til dig i Optik-serien. Vi tilbyder både begynderteleskoper, og teleskoper som ligger blandt de bedste på markedet. Udover højkvalitet, sublim ydeevne, imponerende opløsning og yderst fornuftige priser over hele linjen, er alle teleskoper fra DOF BirdLife naturligvis vandtætte, så du i alt slags vejr kan nyde de skarpeste naturoplevelser - helt tæt på.

Lad et DOF BirdLife-teleskop vise dig naturen, som du aldrig har set den før

Ordet teleskop er en sammensætning af de to græske ord tele, som betyder fjernt, og skopion, som betyder at betragte. Med andre ord er et teleskops direkte funktion at tillade dig at se langt – meget længere end hvad der er muligt med det blotte øje. Med et teleskop fra DOF BirdLife har du altså mulighed for at sprænge de fysiske grænser og føle dig helt tæt på den smukke natur og det rige dyreliv, du betragter. Det må siges at være en oplevelse, ingen burde snydes for.

Vent venligst ...

    • Varen er blevet tilføjet til kurven

Fortsæt indkøb
Gå til kassen