(0 varer) - 0,00 kr.

Din indkøbskurv er tom.

DOF BirdLife tilbehør

Fuldend din naturoplevelse med skarpt DOF BirdLife tilbehør til kikkerter og teleskoper. Ofte er det de små ting, der gør den største forskel, og med det lækre tilbehør fra DOF BirdLife kan du sikre dig det lille ekstra. Her finder du blandt andet komfortable remme, moderne og praktiske kulfiberstativer til dit teleskop og et komplet rensesæt til turen. DOF BirdLife er en forlængelse af Dansk Ornitologisk Forening og en del af verdens største naturbeskyttelsesorganisation.

Tabel  Liste 

6 vare(r)

pr. side
X

Tabel  Liste 

6 vare(r)

pr. side

Gå ikke ned på tilbehør

DOF BirdLife tilbehør er prikken over i’et, når det kommer til at gøre din naturoplevelse fuldkommen. Den komfortable kikkertrem med krydssele sikrer dig stor frihed og bevægelighed, når du er ude med din kikkert, mens det brede udvalg af lette og kompakte kulfiberstativer gør det nemt at sætte dit teleskop op næsten hvor som helst. Det komplette rensesæt fra DOF BirdLife er et must til at passe på dit udstyr og indeholder alt, hvad du skal bruge for at opnå det optimale udsyn, hvor end du befinder dig.

Fokus på naturen fremfor det praktiske

At være i naturen og betragte dets rige og mangfoldige liv er et åndehul i en travl hverdag. Derfor bør du kunne nyde det fuldt ud uden at være hæmmet af praktiske bekymringer som, hvordan du skal få alt dit udstyr fra sted til sted, hvor det er muligt at sidde med dit teleskop uden, det begynder at syre i armene og hvad du gør, hvis du får støv og smuds på din linse. Alt dette tager tilbehøret fra DOF BirdLife højde for og giver dig dermed mulighed for at nyde uden at yde.

Vent venligst ...

    • Varen er blevet tilføjet til kurven

Fortsæt indkøb
Gå til kassen