DOF BirdLife Starling 8×42 "Stæren": En Alsidig og Brugervenlig Kikkert for Naturelskere i Alle Aldre

Se den lille stær den er åh så fornøjet
DOF BirdLife Starling 8×42 er kikkerten for dig, der søger en brugervenlig optik for børn og folk i nærmest alle aldre. Optikken er særlig velegnet til brillebærere, der også kan nyde det for klassen meget store synsfelt, bredt og afslappende “billede” og optiske egenskaber man sjældent ser for denne prisklasse.

Solidt design
DOF BirdLife Starling 8×42 eller stæren som den hedder på dansk, er lig med fuglen, en robust og kompakt kikkert. Den er lavet til brug på alle kontinenter og anbefales selv under svære forhold. Det betyder også kikkerten naturligvis er vandtæt. Øjestykkerne kører let og nemt, især noget man sætter pris på hvis man er flere til at dele.
Bl.a. herfor er den også velegnet til brillebærere. – Dioptrien indstilles meget nemt og kan betjenes selvom det er køligere og man bruger handsker.
Der medfølger naturligvis rem, dæksler og taske.

Lys over land
DOF Birdlife Starling 8×42, vil give brugeren et skønt synsfelt der virkelig imponerer. Men ikke alene indbyder optikken til fugle og dyrekigning, ligeledes drages man også af den virkelig lave nærfokus afstand på bare 1,2 meter. Det betyder de fleste brugere kan nyde sommerfugle og insekter, da kikkerten reelt kan bruges som et forstørrelsesglas på afstand. Nærfokusafstanden er så lav du vil kunne stille skarpt på dine egne fødder.

5 års garanti og 60 dages tilfredshedsgaranti
Vi er sikre på, at du bliver så tilfreds med købet, at vi som kvalitetsstempel giver dig mere end de sædvanlige 2 års garanti. Hos os får du 5 års garanti og 60 dages fuld tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage.

Specifikationer
Forstørrelse: 8x
Synsfelt ved 1000m: 129m
Nærfokus: 1,2m
Vægt: 755g
Vandtæt: Ja
Mål: 148x130x52mm

Kikkert Varenummer: 105349

1.899,00 kr. Medlemspris 1.804,05 kr.

DOF BirdLife Starling 8×42 kikkert

1.899,00 kr. Medlemspris 1.804,05 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
5 års garanti og 60 dages tilfredshedsgaranti
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK