NYHED

Følg fuglefamilien på nærmeste hold

Hvor mange mejser besøger egentligt din redekasse om vinteren for at søge ly for natten? Hvordan bygger en fugl en rede? Vil du følge med på App i mejsens, tårnfalkens, uglens, egernets eller pindsvinets hemmelige liv. Kun fantasien sætter grænser for hvad man kan opleve med Green Feathers HD kamera med netværkskabel til redekasse! Et sandt højkvalitets kamera og luksus fugleoplevelse.

 

Bring livet i redekassen eller haven frem på din smartphone eller tablet med tredje generation af Green Feathers HD kamera med netværkskabel til redekasse. Der medfølger en brugervenlig app, hvor hele familien kan følge med på hvad der sker i redekasse eller fuglehus. Kameraet er perfekt til livestreaming og egner sig til der hvor WiFi signalet ikke kan nå. Netværkskablet fjerner WiFi versionens risiko for kortvarige udfald, hvilket ellers kan få livestreams til at gå helt i stå og skulle genstartes. Kameraet har en forbedret vidvinkel linse, nattesyn, lyd, er vandtæt, har indbygget dagslys for at garantere flotte farver og kan streame billedet i 1080p live på alle dine enheder via din router og en app. Udover smartphone og tablet kan kameraet også vises på din computer. Med dette Green Feathers HD kamera med netværkskabel til redekasser, får man et kvalitetskamera der giver et godt billede til at hygge sig med. Uanset hvor man er.

 

Vær opmærksom på at dette kamera ikke er WiFi versionen. Er du ikke interesseret  i at fører et kabel ind i huset, anbefaler vi Green Feathers HD WiFi kamera eller Green Feathers Langdistance HD WiFi kamera til redekasse med rækkevidde på 300 meter.

 

Få det hele med

Green Feathers HD kamera med netværkskabel til redekasser leverer billede i HD og farver, er vandtæt med IP66 rating, har indbygget mikrofon og night vision LED. På den medfølgende Green Feathers app, kan du blive adviseret med beskeder, når der er aktivitet foran kameraet. Man kan dele kameraets livestream med venner ved at tilføje dem som gæster på app’en, så de nemt kan se med. Den skræddersyede App til Android og iOS, engelske Quick Start vejledning og online support gør at man ikke skal være en IT-guru for at få det til at fungerer.

 

Klik her for at se en guide om hvor nemt det er at opsætte kameraet. Følg anvisningen af ”Wired Bird Box Camera”.

 

Opsætning og guides

Monteres i et fuglehus, redekasse eller ved et skur eller foderautomat hvor fuglene færdes. Selvom kameraet er meget kompakt, skal redekasserne mindst skal have DOFs redekasse mål for at der er plads nok. Sørg for at lys-sensoren hænger ud af kassen. Det indbyggede dagslys i kameraet aktiveres kun når sensoren ser lys om dagen, så fuglene får den naturlige dagsrytme om natten. Der er gode erfaringer med at det ikke forstyrre selv ugler, men man kan slå det fra ved at sætte dækslet på lys-sensoren. Det lange netværkskabel føres ind til PoE injektoren ved routeren og forbindes til ”POE” porten på PoE-injektoren. Det korte netværkskabel forbindes til din router og til ”LAN” porten på PoE-injektoren. Indsæt det medfølgende strømkabel til PoE-injektoren. Følg denne guide for opsætning af Green Feathers HD kamera med netværkskabel til redekasse og se nedenstående video for et kamera med netværkskabel i aktion. Der medfølger et 20 meter netværkskabel til kameraet, men længere kan også bruges.

 

Denne type kameraer kaldes også for IP kameraer til redekasse. IP står for internetprotokol og betyder at kameraet sender signal og får strøm direkte igennem et op til 60 meter langt netværkskabel til din router og medfølgende PoE injektor. Via PoE injektoren leverer kablet strøm til kameraet, men det er også muligt at tilføje kameraet strøm via en strømforsyning med 2,1 mm jack hvor det hænger. Det kan forlænge rækkevidden op til 100 meter, da modstanden i kablet ikke er så begrænsende for kameraets signalet som det er for strømmen. For længere rækkevidde kan man bruge en PoE-extender og et ekstra kabel, så mere strøm kan tilføjes i midten af forbindelsen. Når kameraet er tilkoblet og tilføjet på app’en, sender det video ud til smartphones og andre enheder.

 

 

Klik her for en guide til streaming på YouTube. Læs her vedrørende RTSP streams og her om at se med på computeren med Mac eller Windows.


Til kameraet medfølger:

  • 20 meter udendørs netværkskabel til kameraet.
  • 1 meter indendørs netværkskabel til router og PoE injektor.
  • PoE injektor og strømkabel.
  • Ophængsbeslag og skruer.
  • Engelsk Quick-start vejledning.

 

Kameraet bruger 12V DC.

Redekasser med kamera Varenummer: 105947

1.599,00 kr.

Green Feathers HD kamera med netværkskabel til redekasse

1.599,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK