Følg fuglefamilien på nærmeste hold
Hvor mange mejser besøger egentligt din redekasse om vinteren for at søge ly for natten? Hvordan bygger en fugl en rede? Vil du følge med i mejsens, tårnfalkens, uglens, egernets eller pindsvinets hemmelige liv? Kun fantasien sætter grænser for hvad man kan opleve med dette kamera!

Bring livet i redekassen frem på din smartphone eller tablet med Green Feathers HD kamera med netværkskabel til redekasser. Kameraet med netværkslabel egner sig til redekasser hvor WiFi signalet ikke kan nå. Kameraet har en forbedret vidvinkel linse, og kan streame billedet i 1080p live på alle dine enheder via din router og en app. Udover smartphone og tablet kan kameraet også vises på din computer. Med dette Green Feathers HD kamera med netværkskabel til redekasser, får man et kvalitetskamera der giver et godt billede til at hygge sig med. Uanset hvor man er.

Vær opmærksom på at dette kamera ikke er WiFi versionen. Er du ikke interesseret  i at fører et kabel ind i huset, anbefaler vi Green Feathers HD WiFi kamera.

Green Feathers HD kamera med netværkskabel kan bruges i en fuglekasse eller en redekasse til andre dyr. Kameraet er sikret i en robust skal, kan tåle frost og varme og holder længe. Det skal monteres inde i en redekasse eller lignende så den ikke eksponeres for regn, da den indbygget mikrofonen ikke er vandtæt. Overvej evt. vores udvalg af redekasser i høj kvalitet.

Få det hele med
Green Feathers HD kamera med netværkskabel til redekasser leverer billede i HD og farver, kameraet har indbygget mikrofon, night vision LED. På den medfølgende app iCSee Pro, kan du blive adviseret med beskeder, når der er aktivitet foran kameraet. Den medfølgende engelske brugervejledning og online support gør at man ikke skal være en IT-guru for at få det til at fungerer.

Klik her for at se en guide om hvor nemt det er at opsætte kameraet. Eller se med i bunden af beskrivelsen.

Hvordan fungerer det?
Denne type kameraer kaldes også for IP kameraer. IP står for internetprotokol og betyder at kameraet sender signal og får strøm direkte igennem et netværkskabel. Uden at signalet kan falde ud. Kablet går fra kameraet til routeren. Via en medfølgende lille boks, en PoE injektor, leverer kablet også strøm til kameraet. Når kameraet er tilkoblet og tilføjet på app’en, sender det video ud til smartphones eller andre enheder.

Man får altså livestream til sin enhed som hos Green Feathers HD WiFi kamera, men man er ikke begrænset af signalets rækkevidde. Det er smart hvis ens router ikke kan få en god sigtelinje til kameraet, f.eks. hvis en eller flere tykke murer er i vejen. I stedet fører man et netværkskabel. Udover redekasser til havens små fugle, kan det være fordelagtigt i f.eks. mursejlerkasser eller tårnfalkekasse, der kan hænge meget højt eller langt væk.

Der medfølger et 20 meters netværkskabel, men hvis man selv har behov for at bruge et længere et, anbefaler vi at man holder sig til højest 60 meter. Ellers bliver modstanden i kablet for stor.

Til kameraet følger:
20 meter udendørs netværkskabel til kameraet.
3 meter indendørs netværkskabel til router og PoE injektor.
PoE injektor.
Ophængsbeslag.
Klemmer til at fæstne ledningen i redekassen.
Engelsk bruger vejledning.

Kameraet får den strøm det skal fra netværkskablet og PoE injektoren. Det bruger: 12V DC eller PoE. Understøtter op til 60 meters kabel længde.

Opsætning
Jævnfør dig hos vores redekasser for råd om opsætning af redekassen. For kameraet anbefaler vi at du følger denne gode guide med en grundig video ved at klikke her. Start med at afprøve det i hjemmet. Linsen kan fokuseres manuelt, så man selv kan vælge hvor i kassen billedet skal være skarpest, og kameraet kan drejes. Vi anbefaler at man bruger en genstand i samme højde som den fremtidige beboer og fokusere på toppen af den. Så kan man se hver en fjer og glimtet i fuglens øje!

En overordnet liste af guides og svar på spørgsmål kan du se ved at klikke her.

Synonymer: Fuglekamera, kamera redekasse, redekasse med kamera, observationskasse, mejsekasse, mejse redekasse, musvitkasse, blåmejsekasse, kamerakasse, fuglekasse med kamera.

Redekasser Varenummer: 105223

1.499,00 kr.

Green Feathers HD kamera med netværkskabel til redekasser

1.499,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK