NYHED

Soldrevet HD WiFi kamera til redekasse og haven

Soldrevet, vandtæt, trådløst og brugervenligt kamera til fugleelskeren. Green Feathers Soldrevet HD WiFi kamera til redekasse eller haven er perfekt til den nysgerrige som vil følge med i mejsernes hemmelige liv. Mirkofon og nattesyn via infrarød LED lader dig se og høre alt hele døgnet, uden at forstyrre fuglene. Med kameraets skarpe billeder og den brugervenlig app fra Green Feathers, kan man se glimtet i fuglens øje eller opdage pindsvinets nattevandring, uanset hvor man er. Oplev hvordan en fugl bygger rede, passer på æggene og opfostre ungerne! Udover at kameraet kan monteres i et fuglehus, kan det også bruges til at holde øje med andre spændende dyr højt og lavt i have, skur eller hønsehus. Med app’en kan man optage og dele de sjoveste stunder med venner og familie. Det er også muligt at indsætte et MicroSD hukommelseskort i kameraet og genkalde de bedste øjeblikke.

 

Stikkontakter vokser ikke på træerne

Intet bøvl med lange ledninger! Green Feathers Soldrevet HD WiFi kamera til fuglehus og haven er ikke begrænset af hvor langt væk den nærmeste stikkontakt er. Det gør den ideel til montering på træer, steder der er langt væk, eller hvor der ikke er nem adgang til strøm. Så længe solcellen kan vende mod syd og WiFi signalet er stærkt nok, kan man følge med i naturens gang. Vi anbefaler højest 20 meter til den nærmeste router eller WiFi-extender. Kameraet bruger 2,4 GHz signalet fra din router, for at sikre den bedste rækkevidde. Der medfølger en 4 meter ledning der forbinder solcellen med kameraet, så der er gode muligheder for nemt at orienterer solcellen korrekt.

 

Klarer også nat og dårligt vejr

Kameraet er en ny vandtæt og energieffektiv udgave af Green Feathers HD WiFi kamera til redekasser, som Naturbutikken og kunderne har haft god erfaring med igennem flere år. Green Feathers Soldrevet HD WiFi kamera til redekasse har indbygget batteri i både kamera og solcelle, så der kan også ses med perioder med dårligt vejr eller om natten. Forældrenes ihærdige fodring af de søde unger skaber stor aktivitet i redekasse eller fuglehus, hvilket kræver mere strøm. Skulle man være så uheldig at en periode med dårligt vejr rammer samtidigt med mange fugle i kassen, så batterierne løber tør, kan man stadigvæk følge med ved at oplade solcellen med det medfølgende USB-C kabel. Alternativt kan man begrænse brugen af kameraet eller nedsætte følsomheden af bevægelsessensoren. Opladning om vinteren kan også være en god ide, da de små mejser for eksempel kan finde på at overnatte i redekassen om natten. Det anbefales også at oplade hvis man i perioder vil livestreame fra kameraet i en længere periode. Med 4 soltimer om dagen tager det 14 dage for at oplade batterierne fuldt ud. Batterierne i solcellen har til 52 timers brug og batterierne i kameraet har til 32 timer, i alt 84 timer. Kameraet husker ens WiFi og kommer hurtigt på igen, selvom det har været slukket i mange måneder.

 

Opsætning og guides

For at komme i gang hurtigst muligt, anbefaler vi at man oplader batteriet i solcellen før opsætning, med det medfølgende USB-C kabel. Find et godt sted til kameraet, hvor solcellen kan få sol inden for 4 meter. Test dit 2,4 GHz WiFi signalet med din smartphone. Der skal mindst være 50 % styrke. Monter kamera og solcelle med de medfølgende beslag og skruer, forbind dem, download Green Feathers app og kom i gang!

Klik på de følgende links for Green Feathers grundige guides til: Når du går i gang, opsætning og app, redekasse og kamera, få mest ud af dit solcelle kamera.

 

Indeholder

  • Soldrevet HD WiFi kamera
  • Solcelle
  • Beslag og skruer til solcelle og kamera
  • USB-C ledninger til opladning.
  • Engelsk Quick Start vejledning

 

Vildtkamera Varenummer: 105887

2.299,00 kr.

Green Feathers Soldrevet HD WiFi kamera til redekasse

2.299,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK