(0 varer) - 0,00 kr.

Din indkøbskurv er tom.

Filter

I nedenstående sortiment finder du vores imponerende udvalg af filtre til kikkerter og teleskoper. Vi forhandler en lang række varianter, så det er let at finde netop den slags og størrelse, som du har brug for. Med et beskyttelsesfilter til dit teleskop kan du forhindre ridser og dyre reparationer på dit objektiv. Et filter er derfor en smart løsning både rent økonomisk, og når du ønsker at forebygge skader. Filteret kan også bidrage med andre nyttige egenskaber, såsom filtrering af uønsket UV-lys samt en støvafvisende overflade, der letter vedligeholdelsen af teleskopet. Vælg mellem et filter helt fra 58mm og op til 95mm. Ligegyldigt hvilken type filter du vælger, er du sikker på, at det er af højeste kvalitet, når du handler her på Naturbutikken. Vi bestræber os på at have de bredeste og mest varierede sortimenter i landet, så du med garanti kan finde, hvad du søger, når du besøger os her eller i vores fysiske butik.

Tabel  Liste 

6 vare(r)

pr. side
X

Tabel  Liste 

6 vare(r)

pr. side

Et filter til beskyttelse af din kikkert eller dit teleskop

Når du køber et filter til at beskytte objektivet på dit teleskop eller din kikkert, undgår du ikke kun at skulle betale for fremtidige reparationer. Med et filter til objektivet beskytter du også den investering, du i forvejen har lagt i udstyret. Et sådant beskyttelsesfilter kan have mange fordele, som for eksempel at det er let at rengøre. Dette skyldes den antistatiske og vandafvisende overflade, der er let at tørre ren for urenheder. Et filter med en ridsesikker overflade kan også fremhæves som et glimrende valg, idet denne type overflade forlænger filterets levetid. Se desuden også vores underkategori med rens og pleje til kikkerter og teleskoper.

Køb et filter hos os og støt naturen

Udover at have Danmarks bedste udvalg i kikkerter og teleskoper samt udstyr hertil, støtter du også naturen, når du køber et filter til din kikkert eller dit teleskop hos os. Helt konkret går overskuddet fra Naturbutikken til det arbejde med beskyttelse af fugle og natur i Danmark, som Dansk Ornitologisk Forening udfører. Vi deler gerne ud af vores ekspertviden, når du handler hos os.

Vent venligst ...

    • Varen er blevet tilføjet til kurven

Fortsæt indkøb
Gå til kassen