(0 varer) - 0,00 kr.

Din indkøbskurv er tom.

Kikkert

Kikkerter er vores spidskompetence, og derfor tør vi godt love, at vi er markedets bedste forhandler af netop kikkerter, da vi ligger inde med dybdegående og konkret viden om alle modeller. Ligeledes udvikler vi vores eget kikkertmærke, DOF BirdLife, og er eneforhandler af populære mærker, såsom Swarovski og Kite m.fl. Tøv ikke med at tage et kig på vores imponerende sortiment nedenfor, hvor der er gode chancer for at finde en model, der lever op til dine ønsker og behov. Du kan naturligvis læse mere om den enkelte kikkert ved at klikke ind på produktet. Her hos Naturbutikken finder du det bredeste og bedste udvalg af kikkerter og fuglekikkerter på markedet, og du er velkommen til at afprøve produkterne i vores fysiske butik i København. Når du handler hos os, får du desuden fri fragt ved køb for 500 kr. eller derover, så tøv ikke med at finde dit outdoor- og naturgear her.

Tabel  Liste 

1 til 45 ud af 116

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
X

Tabel  Liste 

1 til 45 ud af 116

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side

Se naturen i et andet lys med en kikkert!

Kikkerten er naturentusiastens bedste ven! Du kan ikke gå på opdagelse i naturens forunderlige verden, uden at du har den med på tur. Her hos Naturbutikken.dk finder du et stort udvalg af forskellige varianter, som passer lige præcis til de gøremål, du har. Prisen og kvaliteten varierer fra kikkert til kikkert, så du kan finde noget, uanset om det er garvet naturkender eller blot ønsker at kaste kærligheden på en ny hobby. Vi forhandler desuden alle de kendte mærker, så hvad end du foretrækker Swarovski, Kowa eller Steiner, kan du her på siden finde lige præcis den kikkert eller fuglekikkert, du søger. Du finder de forskellige varianter i forskellige farver, så du kan skræddersy det look, du føler, der kendetegner dig.

Kikkerten er et hit i alle aldre

Her på siden finder du desuden juniorudgaven, så du på en ordentlig måde kan introducere dine børn og børnebørn til den vidunderlige verden, der ikke kan ses optimalt med det blotte øje. En kikkert er den perfekte gave til konfirmationen, fødselsdagen eller julen. Du finder også den smarte og funktionelle lommekikkert, som er nem at gå rundt med, uanset hvor henne i verden du befinder dig. Det er således det perfekte redskab til f.eks. fugleentusiasten, der kaster sine øjne på en sjælden fugl i løbet af sin gåtur rundt i parken, men vi har også særlige fuglekikkerter. Du finder her også den typiske kompakte håndkikkert, der er ideel til brug på de længere ture, hvor du har behov for et knivskarpt billede af alle naturens små facetter og detaljer. Her er der altså kort sagt en kikkert for enhver smag!

Hvilken kikkert skal du vælge? 

På grund af vores store udvalg kan det være en svær opgave at vælge en kikkert. Hvor dyr eller billig skal den være? Skal den være lille eller stor? Og hvad skal forstørrelse- og objektivdiameteren være? Hvad er højt, og hvad er lavt? De to tal er angivet i millimeter fx 10 x 33. Forstørrelsen, som er det første tal, angiver bredden af synsfeltet og dybdeskarpheden. I grov træk giver en større forstørrelse et mere detaljeret billede, men et smalt synsfelt. En mindre forstørrelse giver et bredt synsfelt, men få detaljer. Det andet tal, objektivdiameteren, afgør i stor grad mængden af lys, der kommer ind i din kikkert. Dette har især en stor betydning ved mindre gode lysforhold. De forskellige faktorer, som blandt andet forstørrelses- og objektivdiameteren, spiller en enorm rolle ift. hvilken kikkert, der er den rette for dig og dine behov. Heldigvis har vi udarbejdet en kikkertguide, hvor du kan få den rette hjælp! Se den ved at klikke her, men tøv heller ikke med at kontakte os, skulle du have spørgsmål eller brug for yderligere vejledning til valg af kikkert.

Vent venligst ...

    • Varen er blevet tilføjet til kurven

Fortsæt indkøb
Gå til kassen