(0 varer) - 0,00 kr.

Din indkøbskurv er tom.

Kikkerttasker

På denne side har vi samlet et stort udvalg af hårdføre kikkerttasker. På denne side har vi samlet et stort udvalg af hårdføre kikkerttasker. Vil du beskytte dit dyrebare udstyr imod ridser, slag og skrammer så bør du tage et kig på dine muligheder nedenfor. Hos Naturbutikken forhandler vi kikkerttasker i mange forskellige størrelser og altid i slidstærke materialer. Du kan både find større rygsække der både kan rumme optik og stativ, samt mere kompakte og praktiske produkter. Vi forhandler desuden smarte beskyttelsesetuier til både øjestykkemoduler, objektiver og meget andet, og udvalget opdateres løbende med nye produkter. Vi fører naturligvis kikkertasker fra alle de kendte mærker, heriblandt Swarovski, Leica og Kowa, så du altid har at gøre med en høj produktkvalitet. Undgå pludselige reparationsregninger og trælse udskiftninger, og tag i stedet et kig på vores kikkerttasker nu og her. Har du spørgsmål angående produktudvalget eller særlige produkter, er du meget velkommen til at tage kontakt til vores kundesupport.

Tabel  Liste 

34 vare(r)

pr. side
X

Tabel  Liste 

34 vare(r)

pr. side

Din sikkerhed at have alt udstyret med på farten

Her på siden finder du et stort udvalg af kikkerttasker, du kan nemt kan bruge både på farten, og når du er ude på opdagelse. Du finder blandt andet rygsække, der er specielt designet til at kunne holde på både optik og stativ, så du ikke er nødsaget ti at slæbe rundt med det under armen. Det kan være en decideret livsredder ude på den lange vandretur, hvor du også ønsker at have dit objektiv eller din kikkert med for at kunne se naturens facetter helt tæt på. Du undgår dermed, at du skal slæbe rundt på det i en hel dag, hvor det er naturen og kontakten til den, der er turens fokus.

Udstyret holder i længere tid, når du går alt for at beskytte det

Du finder desuden beskyttelsestasker, der sikrer, at hverken din kikkert eller dit objektiv bliver skadet under turen. Du er hermed forsikret om, at tingene holder i lang tid. Det er den perfekte gave til naturentusiasten, der umiddelbart har det hele. Du finder beskyttelsestasken i flere forskellige varianter og prisklasser, så du er sikker på at finde lige præcis den, der passer til dig og dine gøremål. Du finder desuden kikkertbeskytteren, så du kan være sikker på at din kikkert ikke får skræmmer, når den ligger nede i tasken og ramler sammen med dit øvrige udstyr. Det kan vise på længere sigt at være en rigtig god investering, hvis man tager godt hånd om sit udstyr og har ordentlige remedier, der sikrer dets holdbarhed og beskyttelse.

Vent venligst ...

    • Varen er blevet tilføjet til kurven

Fortsæt indkøb
Gå til kassen