(0 varer) - 0,00 kr.

Din indkøbskurv er tom.

Lupper

Her ser du vores udvalg af lupper. Vi forhandler lupper i flere forskellige størrelser og som altid til konkurrencedygtige priser. Her ser du vores udvalg af lupper. Vi forhandler lupper i flere forskellige størrelser og som altid til konkurrencedygtige priser. Vi fører flere forskellige varianter og derfor har du god chance for at finde nøjagtig den du mangler. Kunne du for eksempel tænke dig en doublet eller triplet eller måske en højforstørrende indslags model, er du kommet til det helt rette sted. Du kan også finde lommelyslupper til rigtig gode priser og produktkvaliteten sikres i kraft af vores dygtige producenter, heriblandt Eschenbach. Uanset om det er en højforstørrende eller aplanatisk lup du har brug for, går du ikke galt i byen hos Naturbutikken og vi tilføjer ofte helt nye produkter til vores varierede samling. Gå derfor ikke glip af et kig på vores udvalg. Kunne du tænke dig at høre mere om udvalget så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os, enten på mail eller på telefon

Tabel  Liste 

8 vare(r)

pr. side
X

Tabel  Liste 

8 vare(r)

pr. side

Lupper - det praktiske remedie, der hjælper dig med at komme helt ned i detaljerne

Du kender måske luppen fra biologiundervisningen i folkeskolen, hvor man i stor fascination zoomede ind på stort og småt ved at holde det foran sit øje. Her på siden finder du luppen, som kan tage dig tilbage til lige netop de oplevelser, og som kan give dig et helt nyt indblik i alle de spændende detaljer, vi i hverdagen blot plejer at suse forbi. Du finder således både triplet- og doubletluppet, så det er helt op til dig, hvor stor zoomevne, du ønsker, når du skal gå på opdagelse i dagligdagen. Du finder også den aplanatiske lup, der kan vise dig det allerskarpeste billede i midten af dit synsfelt.

Nem at have med på hverdagens små opdagelser

Du finder her på siden luppen, der nemt kan være med i lommen i løbet af dagen. Det giver dig dermed den store frihed til at kunne zoome ind på de små ting, der normalt bliver tabt eller forsvinder i hverdagen. Du kan være, at du har lyst til at gå på opdagelse i haven eller altankassen for at se den vidunderlige verden, der gemmer sig lige foran øjnene på os. Det kan tage op til flere timer, førend du har oplevet alle de små facetter, der bygger de små økosystemer op. Det kan tilmed blive til en sjov familiedag i haven, hvor børnene på en sjov måde også kan lære om de små mirakler, der findes i selv den mindste afgrening af naturen!

Vent venligst ...

    • Varen er blevet tilføjet til kurven

Fortsæt indkøb
Gå til kassen