(0 varer) - 0,00 kr.

Din indkøbskurv er tom.

Mikroskop

Hvis du holder af at undersøge naturens elementer, i form af smådyr og planter, nøje, er vores udvalg af mikroskoper nedenfor lige noget for dig. Vi forhandler et flot og kvalitetsbevidst udvalg af mikroskoper, der giver dig muligheden for at nærstudere diverse samt få tilfredsstillet din nysgerrighed og interesse. Hiv mikroskopet frem, når detaljen i de små ting skal studeres på nært hold, enten for personlig interesse eller i forbindelse med forskning og vidensdannelse. På den måde har du mulighed for at få en bedre forståelse for og tilhørsforhold til naturen, der er omkring os. Supplér derfor kikkertoplevelsen med et mikroskop på farten eller derhjemme, så nørderiet med skovturens fund kan fortsætte. Med alle vores modeller følger diverse praktisk tilbehør, der gør oplevelsen komplet og brugervenlig, både for nybegynderen, den øvede samt eksperten. Bestil det rette mikroskop efter dine præferencer hos os i dag, eller find det i vores fysiske butik i København.

Studér verden i mikroformat med dit helt eget mikroskop

Du kan få naturen og dens mikroskopiske bestanddele helt tæt på med et af vores mikroskoper, der vækker den indre videnskabsmand med de mange eksperimenter, de lægger op til. Du kan fx udklække dine egne saltvandsrejer med vores begyndersæt eller skabe dine egne eksperimenter med nysgerrighed, interesse og fantasi. Kun dit udstyr sætter grænser for, hvor tæt på du kan komme.

Støt dine børns interesse i naturen

Er dit barn interesseret i natur og dyreliv? Det forstår vi godt. Lad ham eller hende udforske naturen helt ned i detaljen med et børnemikroskop, som har samme funktioner som de professionelle mikroskoper dog i et mindre kompliceret design. Lad dit barn opdage en ny verden af smådyr, planter og organismer og måske erhverve sig en ny hobby, han eller hun kan få glæde af hele livet. Der gemmer sig timer af fordybelse, opdagelser og ny læring i et mikroskop – og der er nok at tage fat på i vores fascinerende natur.

Vent venligst ...

    • Varen er blevet tilføjet til kurven

Fortsæt indkøb
Gå til kassen