(0 varer) - 0,00 kr.

Din indkøbskurv er tom.

Okularer

Vil du være i stand til at se alle detaljerne, når du observerer dyreriget? Så kan vi anbefale, at du tager et kig på vores udvalg af okularer nedenfor. Et okular er den linse, der fungerer som en lup og forstørrer billedet, og hos Naturbutikken kan du naturligvis altid finde et bredt udvalg til skarpe priser. Vi tilbyder ofte særlige medlemspriser på vores produkter, og denne kategori er bestemt ingen undtagelse. Vi er lige så optagede af kvalitet som vores kunder, og du kan derfor finde produkter fra de bedste producenter på markedet. Vælg blandt andet mellem varianter fra Kowa og Swarovski, der begge har mange års erfaring i branchen. Du kan ofte finde nye varer her på siden i takt med vores producenters produktudvikling. Kunne du tænke dig at høre nærmere om specifikke okularer, eller har du generelle spørgsmål vedrørende vores udvalg, er vi altid glade for at høre fra dig.

Tabel  Liste 

8 vare(r)

pr. side
X

Tabel  Liste 

8 vare(r)

pr. side

Find okularer og okularmoduler til dit teleskop eller din kikkert

Her på siden finder du et bredt udvalg af okularer til forskellige typer teleskoper og kikkerter, der kan bruges til at observere fugle og andre dyr. Husk desuden at du får gratis fragt i Danmark, når du handler for mere end 500 DKK. Du er altid velkommen til at kontakte os på naturbutikken@dof.dk eller +45 33 28 38 38, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller har brug for råd og vejledning.

Hvordan virker okularer?

Okularer er det helt perfekte redskab, når du ønsker at forstørre det, du ser i dit teleskop. Et okular er betegnelsen for den linse i eksempelvis en kikkert eller et teleskop, som vender mod øjet. Det er dermed den modsatte del i det optiske instrument end selve objektivet, som man også kender fra kameraer. Billedet i din kikkert eller dit teleskop bliver dannet i objektivet, mens et okular virker som en lup og forstørrer billedet, inden det når dit øje. Et okular med for eksempel en 30 gange forstørrelse er derfor smart, når du ønsker at studere flyvende fugle. Det er meget lettere både at finde og følge fuglene, når de er forstørret op.

Vent venligst ...

    • Varen er blevet tilføjet til kurven

Fortsæt indkøb
Gå til kassen