(0 varer) - 0,00 kr.

Din indkøbskurv er tom.

Rens og pleje

Find alt i rens og pleje til din kikkert og dit teleskop her hos os. Du finder også rensesæt med en tilhørende rejsetaske, som er perfekt til at tage med på tur. På den måde giver vi dig mulighed for, hvor og når som helst at kunne rense og pleje optikken i din kikkert eller dit teleskop. Det er vigtigt at pudse din optik, da ophobning af smuds kan medføre tab af op til 15 % af lysgennemtrængningen, hvilket gør oplevelsen ringere. Det er samtidigt vigtigt at rense glasset korrekt, da forkert pleje kan være med til at ridse overfladen og dermed skade din optik på lang sigt. Korrekt pleje kan medvirke til at forlænge optikkens levetid, hvorfor vores sortiment af rens og pleje hertil er et både økonomisk smart valg, samtidigt med at det bibeholder kvaliteten af dine oplevelser i naturen. Gå selv på udkig mellem de forskellige former for rens og pleje hos os i dag, så du snart kan pudse din optik så god som ny.

Tabel  Liste 

6 vare(r)

pr. side
X

Tabel  Liste 

6 vare(r)

pr. side

Rens og pleje til din kikkert og dit teleskop

Der er ikke noget værre end et støvet eller fedtet objektiv, når man gerne vil nyde synet af dyr og fugle i naturen. Med rens og pleje til din kikkert eller dit teleskop får du en bedre naturoplevelse, samtidigt med at du med den rette rens og pleje passer godt på dit udstyr, så det holder længere. Med et af de rensesæt du finder her på siden, er det let at rengøre dit optiske udstyr for det støv, smuds og de fedtede fingre, der måtte ramme det. Nogle af renseprodukterne kan desuden bruges til kameraobjektiver.

Vælg den rette type rens og pleje til dine behov

Her på siden finder du flere forskellige typer rens og pleje til kikkerter, teleskoper og kameraobjektiver. Du kan vælge mellem komplette sæt eller enkeltdele, og der er derfor en god chance for at finde netop det, du står og mangler. Har du for eksempel brug for en lille og kompakt blæsebælg? En mikrofiberklud, en lille børste eller våde og tørre renseservietter til at fjerne snavs på farten? Du er altid velkommen til at kontakte os på naturbutikken@dof.dk eller +45 33 28 38 38, hvis du har spørgsmål til vores udvalg af rens og pleje.

Vent venligst ...

    • Varen er blevet tilføjet til kurven

Fortsæt indkøb
Gå til kassen