(0 varer) - 0,00 kr.

Din indkøbskurv er tom.

Stativer og stativhoveder

Mangler du et stativ eller et stativhoved til din kikkert eller teleskop, så er vores udvalg et oplagt sted at starte.Mangler du et stativ eller et stativhoved til din kikkert eller teleskop, så er vores udvalg et oplagt sted at starte. Hos Naturbutikken kan vi nemlig altid tilbyde et varieret udvalg af kvalitetsmodeller og du bør derfor ikke snyde dig selv for et kig på dine muligheder nedenfor. Uden det rette stativ får du ikke meget glæde ud af din avancerede kikkert. Se derfor nærmere på sortimentet, der blandt andet består af produkter fra kvalitetsmærker som Manfrotto, Swarovski, Gitzo, Sirui og mange andre. Du kan også finde videohoveder, monostativer, overgevind, snapplader, teleskoplåse, quick-release udstyr og en lang række andet tilbehør og udstyr. Uanset om du leder efter et stativ i kulfiber eller aluminium, kan vi garanteret matche dine ønsker. Vi står desuden til rådighed hvis du har spørgsmål angående specifikke produkter, eller hvis du er i tvivl i forhold til valg af produkt, så kontakt vores kundeservice hvis dette er tilfældet.

Tabel  Liste 

30 vare(r)

pr. side
X

Tabel  Liste 

30 vare(r)

pr. side

Her finder du lige præcis det stativ, du har brug for!

Her på siden finder du vores store udvalg af stativer, som virker med både vores kikkerter og teleskoper. Stativerne giver dig mulighed for at undersøge, uden at du selv behøver at holde på dit remedie, hvilket til tider kan være et forstyrrende element. Du finder et stort udvalg af stativtyper, som du kan regulere til lige præcis det formål, du ønsker. Uanset om du skal gennemanalysere plantelivet helt nede ved skovbunden, eller du har behov for at zoome ind på dyrelivet oppe i trækronerne, har du mulighed for at justere stativet, så du kan se tingene fra den helt rigtige vinkel. Det er med til at give oplevelsen en helt ny dimension og sikrer dig, at du altid kan finde nye måder, hvorpå du kan observere selv de mest basale ting.

Kun fantasien sætter grænser!

Vi tilbyder stativer fra en række velkendte mærker, som blandt andet indebærer Swarovski og Manfrotto. Du finder her stativet, som du kan bruge, når du er ude for at observere stort og småt i naturens storslåede verden. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og vi har fra vores del sikret dig, at du ikke skal betale i dyre domme for at finde et stativ i ordentlig kvalitet. Du bestemmer selv om det skal være et monostativ, der kun har et ben, eller om det skal være den klassiske trebensvariant, du vælger at anskaffe dig. Du kan her på siden gå på opdagelse i de forskellige egenskaber de forskellige stativer og stativhoveder besidder.

Vent venligst ...

    • Varen er blevet tilføjet til kurven

Fortsæt indkøb
Gå til kassen