(0 varer) - 0,00 kr.

Din indkøbskurv er tom.

Teleskoper

Hvad end du er ude efter en budgetvenlig eller high-end model, kan vi garanteret tilbyde en der passer til dit budget og behov. Med et teleskop har du mulighed for at komme helt tæt på dyrene - helt uden at skulle tæt på. Flere varianter inkluderer zoomokular og beskyttelsestaske, og du kan finde varianter fra flere af de mest populære producenter. Vælg blandt andet imellem varianter fra Zeiss, Kowa, Leica, Swarovski og DOF BirdLife, der hver især er kendte for mange flotte modeller. Hos Naturbutikken opdaterer vi løbende vores udvalg så du altid kan finde de bedte varianter, når du handler hos os. Få en mere spændende naturoplevelse og find dit næste teleskop på denne side. Har du spørgsmål i forhold til særlige produkter eller er du i tvivl om hvilken variant der bedst passer til dine behov, er du meget velkommen til at kontakte os.

Tabel  Liste 

43 vare(r)

pr. side
X

Tabel  Liste 

43 vare(r)

pr. side

Se naturen og dyrelivet på en helt ny måde med et teleskop!

Naturen og dyrelivet, som omgiver os, er et helt specielt syn. Men hvorfor kun se en brøkdel af den, når du har mulighed for at forære dig selv et teleskop. Her på siden finder du mange forskellige modeller, som dog alle har det samme formål på hver sin måde – at vise dig den vidunderlige natur og de små mysterier, du ikke kan se med det blotte øje. Du kan bruge teleskopet til at komme helt tæt på dyrenes fascinerende verden - og uden at skulle anstrenge dig. Dette vil være en stor gevinst, idet du kan gå opdagelse i den storslåede natur, som vi er så heldige at have her i Danmark. Det er en investering, som du både kan få glæde af, når du går på eventyr eller kigger efter fugle i den danske natur, men også et værktøj som du kan bruge til at udforske hele verden med.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af teleskoper og ekstraudstyr

De fleste af de modeller, vi forhandler, kommer desuden med ekstraudstyr som beskyttende tasker og zoommoduler, så du er sikker på at dit teleskop holder i mange år. Teleskopet er til dig, der føler, at du ikke helt har muligheden for at de små detaljer gennem din kikkert. Teleskopet har således en ekstra zoomeffekt, der kan hjælpe dig til at se ting, der er meget langt væk. Du kan finde lige præcis den model, du ønsker at benytte her på siden, da vi fra vores side har et stærkt ønske, om at kunne tilbyde dig så mange forskellige modeller som overhovedet muligt. Du finder vores teleskoper i forskellige farver, så du kan finde en model, der passer dig, hvad end du er til en klassisk skovgrøn eller den strømlinede sorte variant.

Vent venligst ...

    • Varen er blevet tilføjet til kurven

Fortsæt indkøb
Gå til kassen