(0 varer) - 0,00 kr.

Din indkøbskurv er tom.

Udsigtskikkert

Vil du have en robust og fastmonteret udkigspost, som giver det perfekte panorama over landskabet og naturen? Så bør du tage et kig på vores udvalg af udsigtskikkerter, der giver et fantastisk lysindfald og et eminent overblik over området. En udsigtskikkert tåler at stå ude hele året uanset vind og vejr, og uden de optiske egenskaber tager skade. Du er altså sikret en overordentlig stærk og hårdfør kikkert til dine naturobservationer. Hos Naturbutikken kan du få råd og vejledning til at sikre den bedste opstilling af kikkerten, så du kan få din favoritudsigt helt tæt på.

Tabel  Liste 

1 vare(r)

pr. side
X

Tabel  Liste 

1 vare(r)

pr. side

100% vandtæt uden at gå på kompromis med kvaliteten

Med en stor objektivlinse er du sikret et klart og lysstærkt billede uden bekymringer for vandskader eller rust. En udsigtskikkert kan holde til lidt af hvert, og med 360 graders rotation og 30 graders vertikal bevægelse op og ned kan du få hele horisonten med og nyde lige præcis den betagende udsigt, du gerne vil observere årstid efter årstid.

Del det smukkeste vue med andre med en udsigtskikkert

En bjergtagende udsigt kan tage vejret fra de fleste, og en udsigtskikkert giver alle mulighed for at nyde storladent natursceneri, der hvor der virkelig er noget at se på. Uanset om udsigtskikkerten er til offentligt eller privat brug, er den konstrueret til at kunne holde til kontinuerlig håndtering af mange mennesker, uden det går ud over de optiske kvaliteter. Med en udsigtskikkert er du garanteret smukke udsynsoplevelser for alle i en lang årrække.

Vent venligst ...

    • Varen er blevet tilføjet til kurven

Fortsæt indkøb
Gå til kassen