(0 varer) - 0,00 kr.

Din indkøbskurv er tom.

KlimafondBidrag til DOF BirdLife's klimafond og hjælp miljøet

Hvis du ønsker at nedsætte dit CO2-aftryk, kan du med din donation bidrage til skovrejsning i nogle af verdens vigtigste naturområder.
Hidtil har man fx kunnet betale til vindmøller i Indien og Kina, men nu har DOF BirdLife tilsvarende projekter, hvor CO2-optaget sker ved genopvækst af tropeskov i nogle af de områder, hvor der er ødelagt allermest natur, og der er allermest truet biodiversitet.”
Klima- og biodiversitetsfond

I de sidste 11 år har vi støttet opkøb af mere end 1000 ha degraderet bjergskov i Ecuador og Den Dominikanske Republik, som er nogle af de rigeste fugleområder i verden, hvad angår arter, der ikke findes andre steder på Jorden. Sammenlignet med danske priser for den billigste landbrugsjord har vi fået i størrelsesordenen 20 gange så meget for pengene og med et CO2-optag pr. investeret krone, som overgår alt, hvad vi har fået tilbudt andre steder.

Hver gang der er et passende beløb til rådighed, blive pengene investeret i områder, hvor der er et stort potentiale for CO2-optag og fuglebeskyttelse. Det sker i samarbejde med en eller flere af verdens største naturbevarende organisationer, såsom BirdLife International, så der er garanti for pasning af skoven i mange år.

Vi orienterer løbende i DOFs blade om opkøb af områder, efterhånden som det sker.

Vent venligst ...

    • Varen er blevet tilføjet til kurven

Fortsæt indkøb
Gå til kassen