Et Halvt Århundredes Vagt for Vingerne: Christian Hjorths Uforlignelige Bidrag til Dansk Ornitologi og Naturbeskyttelse

I et halvt århundrede har Christian Hjorth sat store aftryk på både Dansk Ornitologisk Forening (DOF), naturpolitikken, jagten og naturbeskyttelsen i Danmark. Med bogen levendegør han DOF’s historie i 50 år og Vildtforvaltningsrådets historie i 32 år med historier og viden, som kun de færreste kender.
Læs hans spændende beretning om kampe og sejre i Vildtforvaltningsrådet, som satte varige spor med fredning af mange fuglearter og om hans engagement i rovfuglene og i nogle af Danmarks vigtigste naturområder. Bogen omhandler også DOF’s ‘indre liv’, hvor der i Christian Hjorths ‘regeringstid’ kom styr på økonomien og en stor medlems-fremgang.

I løbet af det kvarte århundrede med Christian Hjorth ved roret blev DOF stærkere end nogensinde før.
“Christians indsats for DOF er uden sidestykke, og hans dygtighed og vedholdenhed har gjort, at DOF i hans formands-periode blev en meget vægtig spiller på den naturpolitiske scene, når fuglene skulle beskyttes mod jagt og naturødelæggelser. Vi skylder Christian en meget stor tak for, at han dedikerede så stor en del af sit liv til fuglene og DOF,” siger DOF’s nuværende formand, Egon Østergaard.

Coffee Table books Varenummer: 105813

299,00 kr.

Med DOF i et halvt århundrede – Christian Hjorth

299,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK