(0 varer) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Musvit redekasse i fyrretræ Ø32

Varenummer: 820-010

Leveringstid: 1-3 hverdage

129,00 DKK
Inkl. moms excl. fragt

Musvit redekasse i fyrretræ Ø32

Giv fuglene en god bolig, som holder i mange år.

Musvitkassen er solidt fremstillet i dansk fyrretræ. Hulstørrelsen på 32mm passer bedst til musvit, broget fluesnapper, skovspurv, gråspurv, rødstjert og mange flere.

Sådan gør du:  Kassen sættes let op med de medfølgende beslag, eller du kan binde den op med en kraftig snor. Minimum højden for ophæng anbefales til at være 1,5 meter.

Hvornår skal kasserne hænges op?  Den bedste årstid for ophængning af redekasser er om efteråret. Så kan fuglene nå at vænne sig til kasserne inden foråret. Mange fugle bruger også kasserne til at overnatte i om vinteren. Kasserne kan dog sættes op hele året, og selv en kasse ophængt omkring midsommer bliver ikke sjældent beboet i løbet af få dage.

Gør kassen vinterklar! Efter ynglesæsonen skal kasserne renses og efterses. Det gamle redemateriale fjernes fra mejsekasserne, og her er det en god idé, at benytte handsker og en pind eller spartel til at rense kassen med. Det er vigtigt at holde kasserne i god stand. Ellers kan man opleve det triste syn af et kuld hjælpeløse fugleunger, der er faldet ud af en rådden kasse.

Den gode sag! Naturbutikken støtter Nordfyns Kommunes Handicapcenter Otterupgården, som producerer og leverer vores redekasser i fyrretræ.

Brugsanvisning finder du her -> /images/editor/redekasse mejse musvit pdf.pdf

X

Vent venligst ...

    • Varen er blevet tilføjet til kurven

Fortsæt indkøb
Gå til kassen