Følg fuglefamilien på nærmeste hold
Hvor mange mejser besøger egentligt din redekasse om vinteren for at søge ly for natten? Hvordan bygger en fugl en rede? Følg med på kameraet og se blandt andet de ihærdige forældre fodrer deres sultne unger op til 100 gange om dagen!

Bring livet i redekassen frem på fjernsynet med en stabil forbindelse, helt uden IT bøvl. Med denne musvitkasse med HD kamera til TV og ekstra lysindfald i FSC certificeret douglasgran, får man et analogt kvalitetskamera, der er nemt at sætte op og giver et godt billede til at hygge sig med i stuen. Det lille kamera er monteret i siden af en specialbygget redekasse.

Med kombinationen af en specialfremstillet udgave af en af markedets bedste redekasse, og et fremragende og brugervenligt kamera, får man noget af det bedste der findes. Som noget helt unikt sikre denne redekasse et rigtig godt lys til kameraet, ekstra god plads for mejserne at boltre sig i, og hele forsiden kan åbnes så det er nemt at komme til.

Brug den medfølgende RCA til HDMI-konverter til at få billedet på 1080p frem på fjernsynet. Bruges kun AV-kablet, vil det ikke fremstår i fuldt format men blive nedskaleret til 720p. HDMI-løsning kan ikke transportere lyden. Hvis man vil have lyd, skal man derfor bruge AV-kablet. Skulle man have et ældre TV uden HDMI port, så bliver man alligevel ikke skuffet. Kvaliteten af farver, skarphed og tilføjelsen af lyd, er en stor forbedring over vores musvitkasse med kamera til TV i FSC certificeret douglasgran.

Musvitredekassen leveres med kameraet monteret og klar til brug. AV-kablet, også kaldet et RCA-kabel, monteres i den medfølgende RCA til HDMI-konverter, HDMI-kablet sættes i fjernsynet og tv-kanalen skiftes over på den kilde kablet blev sat ind i – vupti, så er du i gang.
RCA til HDMI-konverteren gør at du også kan bruge en computerskærm.

Få det hele med
Kameraet optager i 1080p og farver, kameraet har lyd og night vision LED. Den medfølgende engelsk brugervejledning og online support gør at man har god støtte til at sætte det op.

Kameraet har en vid vinklet linse der sikrer godt udsyn i kassen. Linsen kan fokuseres, så man selv kan vælge hvor i kassen billedet skal være skarpest, og kameraet kan drejes. Vi anbefaler man placerer en lille genstand i redekassen på ca. 6 cm’s højde og fokusere på toppen. Så kan man se hver en fjer og glimtet i fuglens øje.

Klik her for at se en kort guide om hvor nemt det er at opsætte kameraet.

Til kameraet følger:
20 meter RCA/AV-kabel i højkvalitets BNC format.
BNC to RCA adapter.
RCA to HDMI adapter.
Bruger vejledning.

Kameraet får den strøm det skal fra RCA til HDMI-konverteren. Det bruger: DC 12V 1A.

Specialfremstillet mejsekasse i FSC certificeret douglasgran
Musvitkassen af douglasgran er designet så både fugle og mennesker får mest mulig gavn af kasserne. Redekassen har dræn i bunden så vand og fugt ikke ophober sig, og riller på indersiden, der letter opklatring for fugleungerne når de skal forlade kassen. Med medfølgende split kan forsiden uden brug af værktøj åbnes for inspektion eller rensning. Montering foregår med to medfølgende rustfri skruer, og et torx bit der passer til skruerne og boremaskinen.

Musvitkassen er konstrueret med ekstra bredde, så kameraet viser en langt bedre vinkel og ikke bliver tilsmudset af beboernes aktivitet. En skrå klods sikrer at bunden har de normale dimensioner fuglene kan lide, og at reden placeres optimalt. Et hvidt akryltag giver kameraet lys, så kvaliteten af billede bliver fantastisk. Også hvis redekassen hænger i en mørk baggård. Fuglene har ikke noget imod det ekstra lys og er bare glade for at få et sted at bo. Nogle arter, såsom rødstjert, sætter faktisk pris på det!

Gennemtænkt design
Musvitkasse med HD kamera til TV og ekstra lysindfald i FSC certificeret douglasgran, er noget af det bedste man kan tilbyde havens flotte mejser og andre fede arter. Douglasgran udmærker sig ved sit rødlige og holdbare kerneved. Musvitkassen er samlet med rustfri stålskruer, der sikrer lang holdbarhed i det fugtige danske klima. Det er derfor heller ikke nødvendigt at behandle musvitkassen, hvilket både fugle og miljø sætter pris på.
FSC® certificeringen er din garanti for at træet kommer fra bæredygtigt skovbrug. Det vil sige at nedfaldne træer får lov til at ligge, buske kan gro og træer med reder i ikke fældes.
Træet kommer fra skovene omkring Silkeborg og redekassen er produceret i Danmark. Ikke noget med at det kommer langvejs fra og har udledt masse benzinos.

Opsætning
Det gængse råd er at redekassen får lidt ly for solen, indgangshullet ikke vender mod vest og at kassen hænges i 1,5 til 3 meters højde. Er det ikke muligt at hænge redekassen optimalt, er det stadigvæk bedre at hænge en end at lade være. Fugle er gode til at tilpasse sig.
Forsiden af kassen åbnes og de to medfølgende skruer skrues igennem kassens bagside og ind i underlaget.

Passer bedst til:
Musvit, blåmejse, sortmejse, topmejse, sumpmejse, fyrremejse, skovspurv, rødstjert og broget fluesnapper, men vendehals og spætmejse kan også finde på at bruge redekassen.

Hvis man ønsker, kan man ændre redekassen til ren mejsekasse, ved at bruge et 28 mm hulbeslag. Så kan kun blåmejse, sortmejse, topmejse, sumpmejse og fyrremejse bruge mejsekassen.

Hulstørrelse: 32 mm.

Til fuglekassen medfølger:
2. stk. rustfri skruer.
1. stk. torx bit til at skrue skruerne fast med.
1. stk. rustfri split til at lukke forsiden.

Husk hulbeslag, hvis du vil holde spætten ude.

Synonymer: Fuglekamera, kamera redekasse, redekasse med kamera, observationskasse, mejsekasse, mejse redekasse, musvitkasse, blåmejsekasse, kamerakasse, fuglekasse med kamera.

Vendehals Varenummer: 105229

1.549,00 kr.

Musvitkasse med HD kamera til TV og ekstra lysindfald i FSC certificeret douglasgran

1.549,00 kr.

Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK

Ikke på lager