(0 varer) - 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Medlemskab

Medlemsfordele

Som medlem af Dansk Ornitologisk Forening støtter du beskyttelse af truede fugle samt bevarelse af vigtige naturområder. - LÆS MERE

Derudover modtager du forskellige spændende tilbud om gratis endagsture og andre aktiviteter så som møder, foredrag og weekendture, blandt andet igennem medlemsbladet Fugle & Natur. I Fugle og Natur kan du også læse mange spændende artikler om fugle ledsaget af flotte billeder.

Som kernemedlem får du et hav af tilbud og muligheder

Vælger du et kernemedlemskab kan du derudover tilvælge Dansk Ornitologisk Forenings Tidsskrift med videnskabelige artikler og nyt om den seneste forskning.
Du har derudover mulighed for at bestille Fugleåret, som i ord og billeder beskriver de sjældne og ualmindelige fugle der er set det forgangne år.
Sidst men ikke mindst får du adgang til Webmagasinet Pandion, som blandt andet indeholder spændende rejsebeskrivelser og feltbestemmelsesartikler.  

Omgående rabat, helt op til 20%

Desuden får du, som medlem af Dansk Ornitologisk Forening, 20 % rabat året rundt på alt tøj, fodtøj og rygsække, som ikke i forvejen er nedsat. Tilmed får du 5% rabat på kikkerter og teleskoper, der i forvejen ikke er nedsat

Vent venligst ...

    • Varen er blevet tilføjet til kurven

Fortsæt indkøb
Gå til kassen