Holdbart og gavnligt insekthotel
Med et Schwegler Multi insekthotel til vilde bier i træbeton giver du ikke blot en hjælpende hånd til de trængte insekter, din have får også hjælp til bestøvning af blomster og frugttræer. Desuden hjælper insekterne der får gavn af insekthotellet, med at holde mængden af skadedyr som bladlus nede.
Insekthotellet vil hovedsageligt blive beboet af de hulboende vilde bier, også kaldet enlige eller solitære bier. Det drejer sig om murerbi, rosenbladskærerbi og bladskærerbi. De forpupper yngel i hullerne om foråret og sommeren, hvorefter ynglet overvintre, kommer ud til næste forår og skaber liv i haven.

 

Træbeton og ler
Skjoldet af træbeton skaber god varme udveksling for beboerne. Ler stenen i midten giver en solid kerne, der aldrig slår sprækker og bidrager med varme udvekslingen. Stråene giver mulighed for at mange forskellige insekter kan gøre brug af insekthotellet igennem årene.

Ophængning og vedligeholdelse
Insekhotellet skal stå tørt og få så meget sol som muligt. Placeres helst en meter til halvanden over jorden. Det er vigtigt at insekhotellet ikke kommer i kontakt med jord.
De overvintrende pupper og larver fra de vilde bier kan klare enhver frost. Så længe der er danske blomster eller planter som erantis, pil, frugttræer, bærbuske og -planter og lyng når de kommer ud af boet, trives de.

Synomymer:

Insektbo, insekthus, solitære bier, enlige bier.

Redekasser Varenummer: 104195

699,00 kr.

Schwegler Multi insekthotel

699,00 kr.

Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK

Ikke på lager