(0 varer) - 0,00 kr.

Din indkøbskurv er tom.

Spiselige vilde frugter - 2. udgave

Varenummer: 105371

Vær den første til at bedømme dette produkt

Leveringstid: 1-3 hverdage

99,00 kr.
Inkl. moms excl. fragt

Spiselige vilde frugter - 2. udgave

Naturen vrimler med spiselige frugter – især hen på sommeren og efteråret.
Her præsenteres 23 forskellige frugter fra agern til tyttebær, der alle kan samles og bruges. Nogle er velkendte, andre er mere ukendte. En enkelt frugt - bukketorn (gojibær) - har længe været anset for giftig, men er nu frigivet til almindelig madbrug.
Det nye nordiske køkken har inspireret til, at man atter kender og sanker naturens planter og anvender dem i maden. Lige netop frugter er noget, vi alle kan være med til at samle, spise og konservere.

I bogen findes opskrifter på f.eks. agernsmåkager, enebærsennep, hasselnøddecreme, varm havtornsaft med krydderier, tjørnebærgelé, abildkranse, mirabellechutney, tyttebærboller, slåen-æblegelé, skovjordbærmarengs m.m.

Forfatteren Bente Halkjær er hortonom og en ivrig samler af naturens frugter. Kirsten Tind står for de smukke og præcise tegninger, og Kira Brandt har leveret de fine madfotos.

Er tidligere udgivet under titlen Naturens spiselige frugter.

Skriv din anmeldelse

Du bedømmer: Spiselige vilde frugter - 2. udgave

Giv produktet karakterer *

1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Naturen vrimler med spiselige frugter – især hen på sommeren og efteråret.
Her præsenteres 23 forskellige frugter fra agern til tyttebær, der alle kan samles og bruges. Nogle er velkendte, andre er mere ukendte. En enkelt frugt - bukketorn (gojibær) - har længe været anset for giftig, men er nu frigivet til almindelig madbrug.
Det nye nordiske køkken har inspireret til, at man atter kender og sanker naturens planter og anvender dem i maden. Lige netop frugter er noget, vi alle kan være med til at samle, spise og konservere.

I bogen findes opskrifter på f.eks. agernsmåkager, enebærsennep, hasselnøddecreme, varm havtornsaft med krydderier, tjørnebærgelé, abildkranse, mirabellechutney, tyttebærboller, slåen-æblegelé, skovjordbærmarengs m.m.

Forfatteren Bente Halkjær er hortonom og en ivrig samler af naturens frugter. Kirsten Tind står for de smukke og præcise tegninger, og Kira Brandt har leveret de fine madfotos.

Er tidligere udgivet under titlen Naturens spiselige frugter.

Skriv din anmeldelse

Du bedømmer: Spiselige vilde frugter - 2. udgave

Giv produktet karakterer *

1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
X

Vent venligst ...

    • Varen er blevet tilføjet til kurven

Fortsæt indkøb
Gå til kassen