Et langt livs refleksioner i ord og billeder over årets gang i naturen.
Landskabet, naturen og vejrets skift gennem årstiderne oplever vi alle. Men enhver ser på sin egen måde og har øje for noget specielt. En ser forårets spirende planteliv, mens en anden ser trækkende rovfugle himmelhøjt over det samme sted.
Jens Gregersens verden er styret af årstiderne, og i denne bog følger han årets gang med afsæt i sine personlige iagttagelser – fra havedammen til de mest spektakulære naturområder i Danmark. Det meste er hverdagsbegivenheder i det kulturlandskab, som udgør det meste af Danmark – men med indslag af spektakulære eller underfundige oplevelser, som kun opleves en enkelt gang gennem et helt liv.
Jens Gregersen (f. 1952), er tegner maler og forfatter. Han er eneste beboer på den lille ø Vorsø i Horsens Fjord. Han har i årtier arbejdet med naturovervågning overalt i landet og undervejs beriget menneskenes verden med sine tekster og billeder fra fuglenes og naturens verden. Han har udgivet en lang række bøger om især dansk natur, bl.a. Den jyske hede – i urfuglenes tid (2018) og Det store Vadehav (2020).

Havebøger Varenummer: 105453

299,00 kr.

Årstiderne – Jens Gregersen

299,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK