Minus
1
Plus
Kurv (0) total : 0,00 kr.
  • Op til 20% rabat for medlemmer
  • Butik centralt i KBH
  • 30 dages fuld returret
  • Fri fragt v. køb over 499,- i hele DK

Verdenskortet

Verdenskortet – rejseguiden til hele verden.

Her får du et omfattende overblik over kontinenter og lande over hele verden. Med let navigation kan du klikke dig direkte ind på det land, du planlægger at besøge og udforske vores udvalg af bøger til netop denne destination.

Felthåndbøger til identifikation

Udover kikkerten må felthåndbogen siges at være det vigtigste værktøj for en fuglekigger, når fuglene skal identificeres. Mange herhjemme kender nok Fugle i felten eller Nordeuropas fugle, men skal man til Kina, Ecuador eller Kenya, har man brug for et supplement til bogreolen. Her kan Rejseguiden hjælpe dig til at finde alt, hvad Naturbutikken har om det pågældende områdes dyreliv. De fleste af vores felthåndbøger handler om fugle, men vi har også bøger om fx hvaler, reptiler og insekter.

Lommeguides til det hurtige overblik

Er fuglekiggeriet mere en sidegevinst ved rejsen, eller har man bare ikke plads til de større felthåndbøger, så har vi i Naturbutikken også en række mindre felthåndbøger, som vi typisk omtaler som ”lommeguides”. Disse er i småt format, da de oftest kun dækker de mest typiske arter for et område. Skal rejsen bruges på andet end kun at se på fugle, vil man tit kunne klare sig med en lommeguide.

Rejseguides

Én ting er at kunne identificere de fugle, man ser, men hvis man ingen fugle ser, er det jo ikke til meget hjælp. Derfor har vi i Naturbutikken også forsøgt at skaffe gode rejseguides til så mange steder som muligt. Disse rejseguides er specielt tiltænkt den rejsende, som gerne vil opleve et lands natur (herunder især fuglelivet). Er man glad for at vandre rundt og opleve alt, hvad et land har at tilbyde, af planter og dyr, er Crosbills naturguides til de Europæiske lande et oplagt bud. Skal man derimod se på fugle i Texas, har Dave Gosneys serie ”Finding birds in…” noget, du kan bruge.

Vores kunder giver de varmeste anbefalinger

Del din mening med os og hjælp os med at blive endnu bedre!

Skriv en anmeldelse

Bliv en del af Naturbutikken

Følg os på Instagram og få et indblik i hvad vi laver

Følg os på Instagram

Vores mission

Danmarks bedste til kikkerter og teleskoper

Naturbutikken har Danmarks bedste udvalg i kikkerter og teleskoper. Vi er specialuddannede og deler gerne af vores egne erfaringer som fuglekiggere og naturguides. Desuden har vi Danmarks bedste specialboghandel med bøger om fugle og natur.

Overskud går til naturbeskyttelse

Når du handler i Naturbutikken går overskuddet til Dansk Ornitologisk Forenings arbejde med fugle- og naturbeskyttelse i Danmark. Beskyttelsesarbejdet sker via politisk fortalervirksomhed, indsamling og formidling af viden, konkret beskyttelse af fuglelokaliteter samt opkøb og pleje af naturen.

Konkret naturbeskyttelse

Den konkrete beskyttelse af fuglelokaliteter og indsamling af viden baseres på frivillige aktister, som overvåger fuglelokaliteter, ringmærker fugle, bidrager til optællinger af udvalgte fuglearter og arbejder for at forhindre færdsel ved rovfuglereder eller beskyttelse af marker med ynglende fugle i dialog med lodsejere og myndigheder.

Naturområder

I Danmark passer Dansk Ornitologisk Forening godt 200 naturområder , mens den af DOF stiftede selvstændige fond, Fugleværnsfonden ejer 21 fuglereservater.

En del af verdens største naturbeskyttelsesorganisation

Internationalt arbejder Dansk Ornitologisk for at begrænse ødelæggelserne af særlige fuglelokaliteter i Kenya, Uganda og Nepal. På global plan er Dansk Ornitologisk Forening medlem af BirdLife International – verdens største naturbeskyttelsesorganisation med 13 mio. medlemmer og aktivister fordelt i 120 lande. BirdLifes medlemmer passer tilsammen 10.000 naturområder verden over.

Bliv medlem af DOF BirdLife og få

Discount icon Op til 20% rabat for medlemmer
Bird icon Støt truede fuglearter & naturområder
Forest icon Gratis tilbud til forskellige aktiviteter
Reading Få medlemsbladet Fugle & Natur
Bliv medlem af DOF Birdlife