Minus
1
Plus
Kurv (0) total : 0,00 kr.
 • Op til 20% rabat for medlemmer
 • Butik centralt i KBH
 • 30 dages fuld returret
 • Fri fragt v. køb over 499,- i hele DK

Bliv medlem af DOF BirdLife

Som medlem får du op til flere fordele!

Som medlem støtter du bevarelse af vigtige naturområder over hele verden. Du får samtidig en lang række attraktive medlemsfordele – og ikke mindst en masse muligheder for at opleve og lære mere om fugle og naturbevarelse.

Bedste pris
Ørneklubben for de mindste mellem 6 og 12 år

265 DKK

DOF Birdlife

 • 1 års medlemsskab
 • En sej velkomstpakke, der bl.a. indeholder en kikkert og en t-shirt
 • Guidede ture med jævnaldrende – Far og Mor er velkomne
 • En masse tips og tricks om fugle fra magasinet Fugle & Natur, som du modtager fire gange årligt
Køb nu
Bedste pris
Ungdomsmedlemskab er for dig under 30 år.

265 DKK

DOF Birdlife

 • 1. års medlemskab
 • Op til 20% rabat i Naturbutikken
 • Magasinet Fugle og Natur
 • Støt fuglearter & naturområder
 • Fede oplevelser med ligesindede
Køb nu
Bedste pris
Medlemskab

520 DKK

DOF Birdlife

 • 1. års medlemskab
 • Op til 20% rabat i Naturbutikken
 • Flere hundrede gratis fugleture
 • Magasinet Fugle og Natur
 • Støt fuglearter & naturområder
Køb nu
Bedste pris
Hustandsmedlemskab

695 DKK

DOF Birdlife

 • 1. års medlemskab
 • Op til 20% rabat i Naturbutikken til alle i hustanden
 • Et væld af ture og oplevelser for hele familien
 • Støt fuglearter & naturområder
 • Magasinet Fugle og Natur
Køb nu

Om DOF BirdLife Danmark

Fuglene i fokus

Dansk Ornitologisk Forening BirdLife Danmark (DOF) er en naturbeskyttelsesorganisation med særligt fokus på fuglene. DOF samler viden og oplevelser med alle slags fugle – både hverdagsfuglene på foderbrættet og de sjældne og truede fugle. Foreningen har lidt over 17.500 medlemmer, fordelt i 13 lokalafdelinger over hele Danmark. 

Lokalafdelingerne arrangerer godt 500 lokale ture og møder hvert år. Desuden laver frivillige fugleentusiaster lokalt naturbeskyttelsesarbejde, som f.eks. at afskærme rovfuglereder, optælle truede ynglefugle, påvirke lokale myndigheder og sætte redekasser op for slørugler.

DOF har, via sit mangeårige virke og en meget høj kvalitet i naturbeskyttelsen, en meget stor indflydelse på naturbeskyttelse i Danmark. DOF har indgået to samarbejdsaftaler med Miljøministeriet, som bruger DOF’s data i sine naturplaner.

En medlemsorganisation

DOF har grundlæggende fire typer tilbud til medlemmerne:

Tilbuddene formidles til medlemmerne via medlemsblade, hjemmeside, nyhedsbreve, ture, møder og service i sekretariatet.

DOF’s medlemmer er hjørnestenen i DOF’s store vidensbase. De sjældne fugle overvåges løbende og via et netværk over hele landet overvåges alle Danmarks vigtigste fugleområder. Herudover registrerer mere end 2000 ornitologer løbende deres fugleobservationer i DOFbasen. 

DOF i udlandet 

DOF er dansk partner i BirdLife International, et globalt netværk af fugle- og naturbeskyttelsesorganisationer. DOF’s arbejde er derfor som BirdLife’s fokuseret på at redde fuglearter, beskytte deres lokaliteter, bevare levesteder og skabe gode levevilkår for mennesker.

DOF gennemfører, med støtte fra Danida, i øjeblikket projekter i Indonesien og Uganda, der har til formål at styrke opmærksomheden på naturbeskyttelse, bæredygtig forvaltning af naturressourcer og forbedrede levevilkår for befolkningerne. I 2014 har vi fået støtte til en såkaldt partnerskabsaktivitet sammen med vores BirdLife partnere i Kenya, Uganda og Burma. Hovedformålet er at udvikle et fælles program. Læs mere under internationalt engagement.

DOF tilbyder også medlemmerne længere naturrejser til uudforskede rejsemål. Alt fra korte besøg i vore nabolande til flerugers rejser til eksotiske afkroge af kloden.

Vision og mission

DOF’s overordnede vision er at sikre nuværende og fremtidige generationer mulighed for at opleve et rigt og varieret fugleliv. 

Foreningens rammestrategi for 2022-2025

 Foreningen har som formål at fremme kendskabet til og interessen for vilde fugle og naturbeskyttelse.
Arbejdet med opfyldelsen af formålet forløber nationalt og internationalt i fire parallelle spor, der er
indbyrdes afhængige og forbundne:

DOF kan ikke nå de visionære mål alene. Men DOF har defineret sin egen unikke rolle, som vi kan udfylde, og som vil gøre en betydelig forskel for realisering af visionen. DOF’s rolle er at:

Vores kunder giver de varmeste anbefalinger

Del din mening med os og hjælp os med at blive endnu bedre!

Skriv en anmeldelse

Bliv en del af Naturbutikken

Følg os på Instagram og få et indblik i hvad vi laver

Følg os på Instagram

Vores mission

Danmarks bedste til kikkerter og teleskoper

Naturbutikken har Danmarks bedste udvalg i kikkerter og teleskoper. Vi er specialuddannede og deler gerne af vores egne erfaringer som fuglekiggere og naturguides. Desuden har vi Danmarks bedste specialboghandel med bøger om fugle og natur.

Overskud går til naturbeskyttelse

Når du handler i Naturbutikken går overskuddet til Dansk Ornitologisk Forenings arbejde med fugle- og naturbeskyttelse i Danmark. Beskyttelsesarbejdet sker via politisk fortalervirksomhed, indsamling og formidling af viden, konkret beskyttelse af fuglelokaliteter samt opkøb og pleje af naturen.

Konkret naturbeskyttelse

Den konkrete beskyttelse af fuglelokaliteter og indsamling af viden baseres på frivillige aktister, som overvåger fuglelokaliteter, ringmærker fugle, bidrager til optællinger af udvalgte fuglearter og arbejder for at forhindre færdsel ved rovfuglereder eller beskyttelse af marker med ynglende fugle i dialog med lodsejere og myndigheder.

Naturområder

I Danmark passer Dansk Ornitologisk Forening godt 200 naturområder , mens den af DOF stiftede selvstændige fond, Fugleværnsfonden ejer 21 fuglereservater.

En del af verdens største naturbeskyttelsesorganisation

Internationalt arbejder Dansk Ornitologisk for at begrænse ødelæggelserne af særlige fuglelokaliteter i Kenya, Uganda og Nepal. På global plan er Dansk Ornitologisk Forening medlem af BirdLife International – verdens største naturbeskyttelsesorganisation med 13 mio. medlemmer og aktivister fordelt i 120 lande. BirdLifes medlemmer passer tilsammen 10.000 naturområder verden over.

Bliv medlem af DOF BirdLife og få

Discount icon Op til 20% rabat for medlemmer
Bird icon Støt truede fuglearter & naturområder
Forest icon Gratis tilbud til forskellige aktiviteter
Reading Få medlemsbladet Fugle & Natur
Bliv medlem af DOF Birdlife