Kernemedlemskab af Dansk Ornitologisk Forening.
Gældende et år fra indmeldelsesdato.

Du støtter en god sag:
Som kernemedlem af Dansk Ornitologisk Forening støtter du beskyttelse af truede fugle samt bevarelse af vigtige naturområder.

Medlemsfordele:
Derudover modtager du forskellige spændende tilbud om gratis endagsture og andre aktiviteter så som møder, foredrag og weekendture, blandt andet igennem medlemsbladet Fugle & Natur. I Fugle og Natur kan du også læse mange spændende artikler ledsaget af flotte billeder.

Et væld af tilbud og muligheder som kernemedlem:
Derudover kan du tilvælge Dansk Ornitologisk Forenings Tidsskrift, som giver dig videnskabelige artikler samt nyt om forskning og faglige projekter i Dansk Ornitologisk Forening. Du kan derudover bestille Fugleåret hvert år. Fugleåret er DOF’s årsskrift over de sjældne og ualmindelig fugle der er set i Danmark det forgangne år. Fugleåret er fyldt med flotte billeder af mange af de spændende arter. Webmagasinet Pandion er også en del af kernemedlemskabet. På Pandion kan du blandt andet læse spændende rejsebeskrivelser og feltbestemmelsesartikler.
Fugle og Natur samt Dansk Ornitologisk Forenings Tidskrift udkommer fire gange årligt.
Fugleåret kan bestilles hvert efterår.

Op til 20% rabat:
Som medlem af DOF får du 20 % rabat året rundt på alt tøj, fodtøj og rygsække, som ikke i forvejen er nedsat. Ligeledes får du 5% rabat på kikkerter og teleskoper, der i forvejen ikke er nedsat.

Medlemskab Varenummer: 999902

265,00 kr.

DOF BirdLife Ungdom (u. 30 år) 1 års Medlemskab

265,00 kr.