Bliv medlem af Dansk Ornitologisk Forening

1 års husstandsmedlemskab for hele din husstand af Dansk Ornitologisk Forening / BirdLife Danmark (herefter DOF BirdLife).
Gældende et år fra indmeldelsesdato.

I støtter en god sag
Som husstandsmedlem af DOF BirdLife støtter I beskyttelse af truede fugle samt bevarelse af vigtige naturområder.

Medlemsfordele
I modtager vores populære medlemsblad Fugle & Natur fire gange om året. I kan også tilvælge Dansk Ornitologisk Forenings Tidsskrift (DOFT), som giver jer videnskabelige artikler samt nyt om forskning og faglige projekter i DOF BirdLife. DOFT udkommer fire gange om året.

Derudover modtager I forskellige spændende tilbud om gratis ture og andre aktiviteter så som møder, foredrag og weekendture.

I får også muligheden for at bestille bogen Fugleåret hvert år. Fugleåret er DOF BirdLife’s årbog, som giver en status på sjældne og almindelig fugle, som blev set i Danmark i det forgangne år. Fugleåret er fyldt med flotte billeder af de mange spændende arter. Fugleåret kan bestilles hvert efterår igennem Naturbutikken. Bogen koster ikke noget, dog betales der for porto.

Op til 20% rabat
Som medlem af DOF får I 20 % rabat året rundt på alt tøj, fodtøj og rygsække, som ikke i forvejen er nedsat. Ligeledes får I 5% rabat på kikkerter og teleskoper, der i forvejen ikke er nedsat.

Medlemskab Varenummer: 999904

695,00 kr.

DOF BirdLife 1 års Husstandsmedlemskab

695,00 kr.