Skab den mest fortryllende danske blomsterhave for at tillokke pragtfulde sommerfugle og opnå sejren.

I denne nye version 2. udgave af BIOTOPIA introduceres flere missioner og forbedret kortkvalitet. Spillere inkarnerer som sommerfuglentusiaster, der skaber blomsterhaver for at tiltrække smukke sommerfugle og score point.

Spillet består af 105 kort, inklusive 100 specielle spillekort og 5 missionskort. Spillet spilles over flere runder, hvor målet er at optjene flest point ved at spille sommerfuglkort og fuldføre missioner.

Den sidste runde udløses, når en spiller når mindst 15 point, og spillet fortsætter til afslutningen af denne runde. Den spiller med flest point ved slutningen vinder spillet.

I BIOTOPIA kan kortene spilles på to måder: med bagsiden op som en blomst eller med forsiden op som en sommerfugl, et bio-kort eller en dobbelt blomst afhængigt af korttypen. Strategien indebærer at vælge, hvilke kort der skal spilles med forsiden opad som sommerfugle og hvilke som blomster.

 

Spillets forløb

I BIOTOPIA spilles der efter tur. Hver spiller kan udføre én handling i sin tur. Når en spiller har udført sin handling, fortsætter turen til næste spiller og så videre.
Hver spiller kan vælge mellem fem forskellige handlinger på deres tur:

1. Træk et kort fra bunken.
2. Tag et af de tre åbne kort fra himmelen
3. Spil et kort fra hånden som en blomst (bagside/blomstersiden opad).
4. Spil et kort fra hånden med forsiden opad, men kun hvis spilleren har det nødvendige antal blomstersymboler i deres blomsterrække til at kunne spille kortet.
5. Tag et af missionskortene, hvis spilleren vel at mærke lever op til missionens krav.

Spil med fugle og dyr Varenummer: 105114

179,00 kr.

Biotopia – Sommerfuglespil

179,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK