Sydamerika er hjemsted for omkring en tredjedel af verdens fuglearter, og dobbelt så mange endemiske fugle familier som ethvert andet kontinent i verden. Til trods for dette har kontinentet det færreste antal af fuglekiggere i verden. Birds of Southern South America and Antarctica illustrer og beskriver alle de kendte arter – mere end 1,000 – i dette underudforskede kontinent der må siges at være en hver fuglekiggers paradis. Fra Argentina, Chile, Bolivia, Paraguay, Uruguay og den sydlige del af Brasilien til dele af antarktis. Bogen dækker over alt fra pingviner til kolibrier, og habitaterne varierer fra regnskov til den tørreste ørken i verden.
De 97 farve illustrationer viser hver arts han i yngledragt. På den modstående side finder man præcise beskrivelser af hver art med fokus på de mest fremtrædende fysiske aspekter opførselsmønstre og kald af hver fugl.

Fuglekiggere og ornitologer der planlægger en rejse til denne region, eller blot har interesse i at få et overblik over egnens arter må ikke gå glip af denne bog.

Verdenskortet Varenummer: 103904

489,00 kr.

Birds of Southern South America and Antarctica

489,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK