Blåmejse redekasse i FSC certificeret egetræ
Denne redekasse i egetræ er den bedste du kan få til de søde små mejser i din have. Egetræ er de danske træsorters Rolls-Royce der giver det bedste yngleforhold for fuglene og udmærker sig ved lang holdbarhed og stor styrke. FSC® certificeringen er din garanti for at det egetræ der anvendes i produktionen af mejsekasserne kommer fra bæredygtigt skovbrug.

Gennemtænkt design
Mejsekasserne af egetræ er designet så både fugle og mennesker får mest mulig gavn af kasserne. Redekasserne overholder de mål der anbefales af Dansk Ornitologisk Forening og er fremstillet med dræn i bunden, samt riller på indersiden der letter opklatring for fugleungerne når de skal forlade kassen. Med medfølgende split kan forsiden uden brug af værktøj åbnes for inspektion eller rensning. Montering foregår let med den medfølgende rustfri stålbøjle og aluminium søm.

Egetræ har antiseptiske egenskaber
Egetræ har gode bakterie og svampe hæmmende egenskaber på grund af veddets hygroskopiske egenskaber, samt indholdet af polyfenoler i kerneveddet. Dette gavner ikke alene egetræets vejrresistens, men også mejsekassens beboere. Parasitter og bakterier der potentielt kunne være skadelige for fugleungerne får dårligere vækst betingelser.

Egenskaber
Hulstørrelse 28mm.
Passer til: blåmejse, sortmejse, topmejse og sumpmejse.

Det er bedst hvis redekassen får ly for solen. Indgangshullet bør vende mod nord eller øst.

 

Med mejsekassen leveres
1 stk. rustfri bøjle til ophængning
1 stk. aluminiumsøm til montage på levende træer
1 stk. rustfri split til at holde forsiden på plads.

Mål og vægt
Højde: 31 cm
Bredde: 14,5 cm
Dybde: 15 cm
Vægt: 2,8 kg

Husk hulbeslag, hvis du vil holde spætten ude.

Blåmejse Varenummer: 104118

529,00 kr.

Blåmejse redekasse i FSC certificeret egetræ

529,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK