»Verden er gået lidt i stykker, men vi har værktøjet til at reparere den.«

Mange børn og unge er bekymrede for klimaet og vil gerne gøre noget for at hjælpe. Men det kan være svært at tro på, at man kan gøre en forskel – og svært at vide, hvor man skal begynde. Bogen her fortæller, at det, du gør, betyder noget, og den hjælper dig med at komme i gang.

BLIV KLIMASEJ præsenterer 20 handlinger, der hjælper klimaet, og som er lige til at gå til for de fleste. Nogle af tingene kræver forberedelse, andre kan du tage fat på med det samme. Nogle handlinger kan du udføre helt alene, andre lægger op til at invitere dine forældre, klassekammerater eller hele skolen med til at gøre noget for den planet, vi alle bor på.

Alle handlingerne har det samme udgangspunkt: Klimaet har brug for vores hjælp. Og selv den mindste person kan gøre en forskel. Og det kan sagtens være sjovt at være klimasej. BLIV KLIMASEJ henvender sig til de ca. 6-14-årige.

Sofie Hviid er journalist og en del af virksomheden Klimajournalisterne. Hun er også mor til to små drenge, og de er grunden til, at hun mener, at klima er verdens vigtigste historie.

Klimakamp Varenummer: 105457

199,00 kr.

Bliv Klimasej – 20 sjove ting, du kan gøre for verden

199,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK