”Denne bog kan redde verden” – Johan Olsen

Hvordan virker evolutionsteorien? Hvem opdagede hullet i ozonlaget? Hvorfor fryser pingviner ikke om fødderne? Og er vi på vej mod endnu en masseudryddelse?

Alt dette og meget mere får du svaret på i denne fascinerende bog, som udforsker de største emner inden for natur og miljø fra de tidligste klassificeringer af verdens dyr og planter til de udfordringer kloden står over for i dag.

Rejsen op igennem naturhistorien starter med et inspirerende forord af den anerkendte musiker, forfatter, biolog og forsker, Johan Olsen, der fortæller om, hvordan det første gang gik op for ham, at naturen er større og vildere, end vi nogensinde kan forstå.

Skrevet i lettilgængeligt sprog, krydret med flotte illustrationer og oplysende grafikker, samt citater fra naturhistoriens største personligheder præsenterer Bogen om Natur og Miljø de største ideer og de begivenheder, der har formet vores verden.

Bogen om Natur & Miljø har, som de øvrige titler i Store-ideer-serien, et letgenkendeligt og nemt overskueligt format, hvor du enten kan læse den fra ende til anden, eller måske bare bladre rundt og slå ned lige der, hvor indholdet pirrer din nysgerrighed.

Bogen om Natur & Miljø er en del af den prisvindende og internationalt anerkendte bogserie Store ideer enkelt forklaret, som har solgt millioner af eksemplarer verden over, og nu endeligt er udkommet på dansk i flotte opdaterede udgaver.

Naturlitteratur Varenummer: 106028

329,00 kr.

Bogen om Natur og Miljø

329,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK