Få de flotte fugle tæt på
Få de flotte fugle helt tæt på med denne smarte foderautomat fra Born In Sweden. Foderautomaten er nem at have med at gøre og kan sættes op på ruden med den tilhørende kraftige sugekop. Foderkuglen har drænhul i bunden og er nem at gøre ren.

Med denne Born In Sweden Foderkugle til vinduet kan man sidde på den anden side af ruden og følge med når fuglene kommer og får stillet sulten. Fuglene får en hjælpende hånd og giver masser af dejlige små stunder.

Born In Sweden Foderkugle til vinduet leveres i en flot gaveæske og har en diameter på 11,5 cm. Den er lavet af genanvendeligt plastik der er UV-bestandigt og som tåler både høje og lave temperaturer. Klarer opvaskemaskinen på øverste hylde.

Tips og tricks

  • Rengør ruden før foderkuglen sættes på, så sidder den godt fast.
  • Læg foder ud regelmæssigt. Så lærer fuglene rytmen. Især om vinteren kan man lune sig med deres selskab. Bliver man ved med at lægge foder ud til dem om morgnen kan man sidde og nyde kaffen imens mejser, spurve, siskener og andre flotte fugle lægger vejen forbi for at få fyldt depoterne op.
  • Holder man rummet mørkt, kan man sidde tæt på foderautomaten uden at de kan se ind i stuen og få øje på en.
  • Fuglene kan bedst lide afskallede frø. Selv den forsigtige rødhals med dens lille næb vil have svært ved at modstå fristelsen.

Se hvilken glæde de små stunder kan give i denne lille video:

Til vinduet Varenummer: 7340030800007

169,00 kr.

Born in Sweden Foderkugle til vinduet

169,00 kr.

Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK

Ikke på lager