Celestron Kids Microscope har nogle af de samme funktioner som de professionelle mikroskoper, som en mekanisk støtteplade til at se motivet, så børnene bliver forberedt på de mere komplekse instrumenter, når de møder dem i et klasseværelse eller laboratorium. Man kan studere motivet med tre objektiver (50x, 100x og 200x) samt en 2x zoom til yderligere at forstærke detaljerne. Belysningslys over og under den mekaniske støtteplade er perfekt til at se faste eller gennemsigtige motiver med forbløffende klarhed.

Hvis du går på et eventyr udenfor, kan du tage mikroskopets hoved af og tage det med til at lave spændende opdagelser på farten! Med mikroskopet i hånden har du magten til at komme tæt på motiver i marken uden at forstyrre dem, selvom de bevæger sig. Mikroskophovedet passer perfekt i din jakke- eller bukselomme.
Optag og del, hvad du finder på din vej med en smartphone-adapteren. Skub blot adapteren over okularet, placer din telefon på den faste ramme, og tag billederne. Din telefon vil også give en forstørrelse af det motiv, du observerer.
Celestron Kids Microscope leveres med et sæt til at komme i gang, der inkluderer en pincet, pipetter og tre genanvendelige, klare støtteplader til motiver, samt et fast støtteplade – alt sammen noget, der gør det nemt og hurtigt at placere motiverne på pladerne til nærmere observation.

* Sammensat mikroskop med 50x-200x forstørrelse

* Fjern mikroskopets hoved og tag det med til opdagelse på farten

* Brug smartphone-adapteren til at tage og dele billeder og video af din prøver

* Indbygget opbevaringsskuffe i mikroskopets base.

Mikroskop Varenummer: 104988

699,00 kr. Medlemspris 664,05 kr.

Celestron Microscope + adapter mikroskop

699,00 kr. Medlemspris 664,05 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK