Alle kan være med
Rigtige mænd bygger selv, lyder en gammel floskel. Vi har mange fantastiske redekasser der er pakket og klar, men at bygge selv kan noget helt særligt. Eventuelt i godt selskab med børn eller børnebørn. Dette byggesæt er perfekt til f.eks. familien, institutioner eller foreninger, når rollingerne skal lære at have noget imellem hænderne og hjælpe naturen.
Mange fugle mangler desværre rede pladser, da gamle træer med de helt perfekte huller til fuglene er en mangelvare i Danmark.
Denne redekasser er en god størrelse at have med at gøre. Både for mennesker og fugle. Perfekt til de uøvede der skal have en god gør-det-selv oplevelse.

Få mejserne som naboer
CJ Wildlife Byg selv redekasse passer til alle mejser, men er især egnet til musvitten, skovspurven, rødstjerten og den broget fluesnapper. Blåmejse eller sågar spætmejse kan også finde på at flytte ind.
Træet er FSC gran, hvilket betyder at træet kommer fra skov hvor væltede træer bliver liggende, træer med ynglende fugle i ikke bliver fældet og skovbunden får lov til at være rodet. Helt som naturen vil det.
32 mm indgangshul.

At male fuglekassen kan være med til at sætte prikken over i’et og fremmer holdbarheden. Sørg blot for at det er maling som fuglene kan tåle. Hvis malingen ikke er god for mennesker, er den ikke god for dyr.

Leveret i en flot papkasse, med lidt introduktion til nogle af de fugle der kan bruge fuglekassen.

Omhyggelig vejledning på både dansk, engelsk, tysk og fransk medfølger.

Skruer, søm, ophæng og rawplug medfølger.

Rødstjert Varenummer: 103225

149,00 kr.

CJ Wildlife Byg selv redekasse

149,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK