Få besøg af vores pelsede venner
Dette CJ Wildlife Egern foderhus adskiller sig fra andre foderhuse ved at være en lukket beholder, hvor egernet selv skal åbne låget og tage nødderne, i modsætning til klassiske foderhuse hvor foderet falder ud af sig selv. Det giver et smart og kompakt foderhus der beskytter foderet for vind og vejr.
Fyld nødder i kassen og læg et par stykker udenfor på brættet, og sæt eventuelt én i klemme ved taget. Så finder egernet hurtigt selv ud af at åbne låget og hente nødderne inde i kassen.

Sikker fodring
Dette CJ Wildlife Egern foderhus er en forbedret udgave som er mere robust. Ved at bruge en egernfoderautomat, kan man opfordre egernene til ikke at gå i fuglenes foder. Så bliver fuglenes foder og foderautomater ikke splittet ad af de sultne egern!
Når fuglene yngler, bør der ikke fodres med løse peanuts. De små fugleunger kan få de store nødder galt i halsen. Derfor er CJ Wildlife Egern foderhus en rigtig god ide til at fodre med, så kan både egern og fugle få stillet sulten på de bedste vilkår.

Til foderhuset til egern kan der bruges jordnødder eller den uimodståelige egern foderblandingen som sælges i Naturbutikken.

Foderautomater Varenummer: 105038

199,00 kr.

CJ Wildlife Egern foderhus

199,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK