Specielt fremstillet til rødhalsen
Energirig fedtblok med bløde ingredienser som især rødhalsen med dens lille næb sætter pris på. CJ Wildlife Energirig fedtblok til rødhalsen er en stor hjælp til mange af havens fugle og en af deres favoritter! Især om vinteren har fuglene brug for energi til at holde sig varme. Når fuglene yngler forbruger de flittige forældre også masser af energi og sætter stor pris på at få fyldt depoterne en gang om dagen. Mejserne elsker alle fedtblokke og kommer spiser også meget gerne af denne. Drosler, stære og solsorte synes også om denne nøje udvalgte sammensætning af frø, bær og insekter.

Denne ernærende og kalorierige fedtblok giver masser af sunde fugle i haven, der gerne lægger vejen forbi for at få del af goterne. Især hvis man fodrer regelmæssigt. Ingrediensernes sammensætning er nøje valgt ud fra mange års erfaring med at tiltrække og hjælpe fuglene.

Fedtblokke og andet foder fra CJ Wildlife er anbefalet af de anerkendte NGO’erne NABU og LBV, der beskytter og formidler viden om fuglene og naturen.

Tip
Især rødhalsen og solsorten sætter pris på at denne fedtblok lægges tæt på jorden eller på et foderbræt.

Sammensætning
Jordnøddemel, talg, solsikkekerner, rosiner, valset havre, hakkede jordnødder, knuste majs, gul hirse, knuste solsikkefrø, knust havregryn og tørrede melorme.

Protein 12,8 %, fedt 53,2 %, fiber 2,3 %, aske(mineraler) 1,3 %.

Vægt: 300 gram.

Kalorier per 100 gram: 575.

Fuglefoder Varenummer: 103685

35,00 kr.

CJ Wildlife Energirig fedtblok til rødhalsen

35,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK