Naturbutikkens eget favorit valg
En af Naturbutikkens egne favorit valg til fodring af fuglene. Denne CJ Wildlife Energirig frø og nøddeblanding på 10 kg er sammensat af fuglenes yndlingsspise. Frøene sikret mod det værste spild af frø og skaller på jorden, da alle frøene har fået fjernet skallerne. Så skal fuglene ikke kæmpe med at bryde igennem de hårde skaller for at nå ind til lækkerierne. Det sætter både fuglene og haven pris på. Fuglene skal nemlig ikke bruge så meget energi og tid på at spise. Især om vinteren er det tiltrængt, da de spiser op til 40 % af deres kropsvægt om dagen for at holde sig varme. Haven slipper for at nedfaldende frø spirer under foderautomaten, da der ikke falder så mange frø ned i kampens hede og afskallede frø ikke spirer så nemt.

Forkæl de kære små
Med denne sammensætning af de helt rigtige ingredienser, vil du hurtigt opleve at denne foderblanding vil blive en af dine fugles yndlingsspise. De nøje udvalgte frø og nødder tiltrækker mange fugle, som meget gerne kommer igen og igen. Da frøene er afskallet, kan selv fuglene med små næb, som f.eks. gærdesmutte eller rødhals nemmere komme til godterne.

Passer til foderautomater, foderbræt, foderhus og jord.

Indeholder Solsikkekerner, knuste jordnødder, afskallede sorte solsikkefrø og afskallede nigerfrø.

Foderet er vellidt af: blåmejse, musvit, sortmejse, sumpmejse, topmejse, halemejse gråspurv, gulspurv, skovspurv, jernspurv, grønirisk, dompap, stillits, grønsisken, bogfinke, kvækerfinke, rødhals og gærdesmutte.

Fuglefoder Varenummer: 105008

489,00 kr.

CJ Wildlife Energirig frø og nøddeblanding på 10 kg

489,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK