En pænere foderplads og fuglebestand
Denne CJ Wildlife Energirig solsikkeblanding på 2 kg er en lækkerbisken for mange fugle. Da frøene er skrællet bliver både du og fuglene hjulpet. Typisks fjerne fuglene skallen på frøene før de spises. Det kan få fuglene til at kaste rundt om sig med frø i processen og koster dem tid og energi. Sidstnævnte er især vigtig om vinteren, da de små fugle hver dag har travlt med at spise op mod 40 % af deres kropsvægt for at holde sig varme og tiden er knap på grund af de korte dage.

Mindre kast med frø gør også foderpladsen pænere og mindsker spild. På grund af afskalningen spirer frøene heller ikke så nemt.

Forkæl de kære små
Med de de helt rigtige ingredienser, vil du hurtigt oplevele at dette vil blive dine fugles ynglingsspise. Solsikkekerner tiltrækker mange fugle, men når de er afskallet kan f.eks. gærdesmutte nemmere komme til godterne.

Passer til foderautoater, foderbræt, foderhus og jord.

Indeholder solsikkehjerter, knuste solsikkehjerter, knuste jordnødder, gul hirse, knuste majs og stålskåret havregryn.

Foderet er vellidt af: blåmejse, musvit, sortmejse, sumpmejse, topmejse, halemejse gråspurv, gulspurv, skovspurv, jernspurv, grønirisk, dompap, stillits, grønsisken, bogfinke, kvækerfinke, rødhals og gærdesmutte.

Fuglefoder Varenummer: 104020

119,00 kr.

CJ Wildlife Energirig solsikkeblanding på 2 kg

119,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK