Overgår snildt supermarkedets udvalg
Synes du ikke at dine fugle bidder på fedtkuglerne fra supermarkedet? Så prøv disse CJ Wildlife Økologiske fedtkugler – 6 styk!

Det økologiske fedt i fedtkuglerne er af høj kvalitet og er med til at gøre fedtkuglerne de blødeste der findes på markedet. Fedtet og det høje indhold af frø er med til at sikre, at fedtkuglerne forbliver bløde selv i den hårdest frost. Det sætter fuglene pris på til enhver en tid. Især når det bliver koldt og mørkt, har de stor gavn af at fedtet ikke fryser til sten når de har allermest brug for energien. Det høje fedtindhold betyder samtidig, at fedtuglerne klarer sig fint gennem regn og sne uden at gå i opløsning. Fedtkugler er et populært valg blandt mange vilde fugle som mejser, spurve, stær, spætter og rødhals.

Fuglenes og naturens favorit
Med disse økologiske fedtkugler tilbyder du havens fugle et værdifuldt fedtprodukt og giver dem samtidig et vigtigt tilskud af energi. Pakken indeholder seks økologiske fedtkugler af høj kvalitet, alle indeholdende masser økologiske frø af solsikker, majs og havre. Fedtkuglerne leveres uden net, så fuglene ikke kommer galt afsted.

Bruges bedst i foderautomater til fedtkugler, hvor især mejser, spurve og spætter med glæde vil fouragere. Kan også deles i stykker og lægges på foderbrættet, så rødhals og stær har nemmere adgang.

Vægt 6x95g.

Synonymer: Mejsekugler, foderkugler, fuglekugler, mejsebolde, foderbolde, fuglebolde, fedtbolde.

Fuglefoder Varenummer: 104090

45,00 kr.

CJ Wildlife Økologiske fedtkugler – 6 styk

45,00 kr.

Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK

Ikke på lager