En sand fristelse
CJ Wildlife Tørrede melorme 50 gram er fyldt med lækre og proteinrige melorme. De tørrede insekter er en absolut favorit til havens insektspisende fugle. Især rødhalsen er vanvittig glad for disse orme. Melormene giver et tiltrængt boost til de kære små som de ikke kan modstå fristelsen af.

Man kan f.eks. fodre med disse om vinteren – hvor de naturlige kilder af protein svinder ind – og om foråret – hvor raset for at bygge rede, lave æg og fodre unger lægger et stort pres på fuglene.
Bland det eventuelt sammen med de frø eller andet du fodrer med, for at skabe en sund blanding og få ormene til at række længere.

Et trick er at bløde dem om i lidt vand når de fodres til fuglene. Det er især godt hvis fugleungerne fodres om foråret og sommer, så de får den væske de skal have. Det er ekstra smart, da ungerne kan fordøje insekter før de er i stand til at spise frø og nødder.

Undgå det krybende kravl
CJ Wildlife Tørrede melorme 50 gram er en af de sundeste alternativer til at fodre med brød i den lokale sø. Fuglene får proteinet og du undgår at foderet kryber væk.

Melormene er den største koncentration af protein fuglene kan få. Hele 49 % af vægten er protein og 29 % er fedt. Det giver en masse næringsstoffer og energi.

Opbevar dem tørt og køligt, så holder de længe.

50 gram.

Fuglefoder Varenummer: 0-59106

35,00 kr.

CJ Wildlife Tørrede melorme 50 gram

35,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK