Minus
1
Plus
Kurv (0) total : 0,00 kr.
  • Op til 20% rabat for medlemmer
  • Butik centralt i KBH
  • 30 dages fuld returret
  • Fri fragt v. køb over 499,- i hele DK

Den moderne kikkert: Kite APC 16×42 anmeldelse

Danmark Bedste Naturformidler 2023, Emil Poulsen blev udstyret med den nyeste teknologi af optik fra Kite og deres imponerende APC 16x42. Læs og se hvordan det gik.
Naturbutikken | 09. august 2023

Mit navn er Emil Poulsen, og jeg er professionel natur – fotograf. Jeg lever og ånder for at fange et billede, der kan få folk til at tænke, elske og passe på vores natur. Mit naturfotografi “Singing in the rain” blev udnævnt som Danmarks bedste naturfoto 2022. At kunne vække folks opmærksomhed over for naturen med blot et billede er en fantastisk følelse. De mange historier, der gemmer sig derude, er endeløse, og jeg prøver at få fortalt dem alle via mine billeder og naturformidlingsvideoer på Tik Tok.

Bemærk: Videoen er på engelsk

Jeg har været ude i felten og prøve Kite’s populære stabiliserede kikkert APC 16×42 stabilized.
Jeg har igennem tiden brugt ret så mange kikkerter, og jeg må sige, at den her har blæst mig fuldstændig omkuld. Ikke nok med at den har helt vilde stabiliseringsevner, den er også udholden overfor vind og vejr.

Som naturfotograf sætter jeg mit udstyr på den ultimative test: jeg kravler i mudder, hopper i søer og bor i ugevis ude i naturen, rundt omkring i verden, i håb om at få det perfekte billede.

Kite APC 16×42 har ikke en skramme på sig og virker så god som ny, selv efter at den har været i søen osv. Dens ydre gummidragt er den optimale beskyttelse til dem, som ikke KUN står i fugletårnet.

Denne kikkert vil uden tvivl holde for livet! Jeg var bekymret for, at den ville være for tung med stabiliseringselektronik – ken inden i, men det er der overhovedet ikke tale om. Jeg har den om halsen på alle mine fototure, og jeg mærker slet ikke, at den er der. Batteriet har jeg ikke skulle skifte endnu, og det er slet ikke noget, jeg bekymrer mig om, når jeg er på lange ture.

Jeg er blevet helt spoleret efter at fået stukket denne kikkert i hånden – jeg vil aldrig kunne gå tilbage til min gamle kikkert uden stabilisering i. Og så er der jo næsten tale om et teleskop men i form af en kik – kert. Det er fuldstændig vanvittigt, hvad man kan se. Jeg sagde til min makker i felten, at jeg ville ønske, at mit kamera var lige så skarpt som denne kikkert!

Vores kunder giver de varmeste anbefalinger

Del din mening med os og hjælp os med at blive endnu bedre!

Skriv en anmeldelse

Bliv en del af Naturbutikken

Følg os på Instagram og få et indblik i hvad vi laver

Følg os på Instagram

Vores mission

Danmarks bedste til kikkerter og teleskoper

Naturbutikken har Danmarks bedste udvalg i kikkerter og teleskoper. Vi er specialuddannede og deler gerne af vores egne erfaringer som fuglekiggere og naturguides. Desuden har vi Danmarks bedste specialboghandel med bøger om fugle og natur.

Ny fuglekikkerter og seriøse opgradering

Som Dansk Ornitologisk Forenings butik arbejder vi selvfølgelig ikke kun for at fremme interessen for fugle og natur i København, hvor butikken ligger, men også i resten af Danmark og i visse tilfælde Sverige og Norge. Derfor inviterer vi med glæde enhver spirende ornitolog til en snak om, hvad man skal kigge efter i en god kikkert til at se på fugle, ligesom vi også gerne supplerer de erfarne ornitologer med det nyeste udstyr.

Overskud går til naturbeskyttelse

Når du handler i Naturbutikken går overskuddet til Dansk Ornitologisk Forenings arbejde med fugle- og naturbeskyttelse i Danmark. Beskyttelsesarbejdet sker via politisk fortalervirksomhed, indsamling og formidling af viden, konkret beskyttelse af fuglelokaliteter samt opkøb og pleje af naturen.

Konkret naturbeskyttelse

Den konkrete beskyttelse af fuglelokaliteter og indsamling af viden baseres på frivillige aktører, som overvåger fuglelokaliteter, ringmærker fugle, bidrager til optællinger af udvalgte fuglearter og arbejder for at forhindre færdsel ved rovfuglereder eller beskyttelse af marker med ynglende fugle i dialog med lodsejere og myndigheder.

Naturområder

I Danmark passer Dansk Ornitologisk Forening godt 200 naturområder , mens den af DOF stiftede selvstændige fond, Fugleværnsfonden ejer 21 fuglereservater.

En del af verdens største naturbeskyttelsesorganisation

Internationalt arbejder Dansk Ornitologisk for at begrænse ødelæggelserne af særlige fuglelokaliteter i Kenya, Uganda og Nepal. På globalt plan er Dansk Ornitologisk Forening medlem af BirdLife International – verdens største naturbeskyttelsesorganisation med 13 mio. medlemmer og aktivister fordelt i 120 lande. BirdLifes medlemmer passer tilsammen 10.000 naturområder verden over.

Bliv medlem af DOF BirdLife og få

Discount icon Op til 20% rabat for medlemmer
Bird icon Støt truede fuglearter & naturområder
Forest icon Gratis tilbud til forskellige aktiviteter
Reading Få medlemsbladet Fugle & Natur
Bliv medlem af DOF Birdlife