Som insekter bliver stadig færre, vil vores verden langsomt bremse op.

Dave Goulson er en af verdens førende eksperter inden for bier, og hans tankevækkende bog, “Den tavse klode,” giver os en dyb indsigt i insekternes bemærkelsesværdige liv og deres afgørende betydning for alt andet liv på vores planet. Bogen har opnået international bestsellerstatus og udgør både en utroligt velskrevet hyldest til disse skabninger og et stærkt opfordrende råb om behovet for at tage handling, med potentiale til at blive en ligeså banebrydende miljøklassiker som Rachel Carsons “Det tavse forår,” der blev udgivet i 1962 og var med til at sparke den globale miljødebat i gang.

Insektpopulationer er i dramatisk tilbagegang over hele verden, og hvis disse vigtige væsner skal have en chance for at overleve og trives, er det nødvendigt med en global opvågnen og en debat om, hvordan vi kan skabe en fremtid uden giftstoffer. Dette gælder især i Danmark, der er et af Europas mest intensivt dyrkede områder og et land, der efterlader mindst plads til naturen.

Bogen er en personlig, engagerende og særdeles velformidlet fortælling om de fantastiske og fascinerende insekter, som vi deler vores planet med. Den beskriver, hvordan vores handlinger har ført til deres drastiske tilbagegang og masseuddøen, og hvordan vi kan træffe foranstaltninger for at forhindre det. Jo før, jo bedre!

Bogen er blevet oversat og bearbejdet til dansk af Kjeld Hansen, der er Danmarks førende miljøforfatter.

Naturboghandel Varenummer: 105677

249,00 kr.

Den Tavse Klode – Bog

249,00 kr.

Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK

Ikke på lager