Berig turen i skov eller krat
Bring småfugle og sangerne frem fra skjulet, med lyden fra DOF Birdlife Audubon fuglekald. Lyden fra denne sjove skruetingest, kan gøre fuglene interesserede og lokke dem frem. Virker specielt godt på sangere, men kan med øvelse benyttes til at tiltrække alle småfugle.
Velegnet til at få fugle frem fra busken hvis de gemmer sig. Værd dog påpasselig i yngletiden, så fuglene ikke forstyrres unødvendigt.

Kommer i en flot gaveæske og er en god lille ide til fugleelskeren.

En sjov lille ting at have med på turen
Udfordre dig selv i at få fuglekaldet til at efterligne de forskellige fugles kald. Med øvelse kan man får fuglene til at reagere oftere på kaldet og komme frem for at undersøge hvem der siger så’en.
Audobon fuglekaldet er et europæisk design som er blevet gennemtestet igennem 60 år og solgt over i 1 million eksemplarer.

Skal opbevares tørt, da det er et fint lag harpiks der er med til at frembringe lydende. Der følger en ampul med harpiks med, som man kan tilføje fuglekaldet når lyden begynder at blive sløv. Kom lidt harpiks på overfladen af metal skruen hvor den gnider mød træet, så er den som god som ny. Prik kun et lille hul i ampullen og opbevar den tørt, så harpiksen ikke bliver fugtig.

Ekstra ampuller kan bestilles her.

Fuglekald i rent naturtræ til egen indgravering
Et fuglekald i rent træ eller andre farver kan også skaffes på store ordre. Kontakt Naturbutikken for at høre nærmere.

Fuglekald Varenummer: 104786

89,00 kr.

DOF Birdlife Audubon fuglekald

89,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK