DOF BirdLife Golden Eagle 35-70x100mm Teleskop: "Kongeørnen" Definerer Ny Standard i Optisk Ydeevne

DOF BirdLife Golden Eagle 35-70x100mm teleskop

Golden Eagle, eller ”Kongeørnen”, når nye bredder indenfor optikken, og der sigtes stort med dette nye DOF birdlife teleskop, som lever op til sit navn, Kongeørnen, og dennes majestætiske størrelse, brede vingefang og skarpe blik.

Maksimal forstørrelse
Golden Eagle, eller ”Kongeørnen”, springer barrierer for lysstyrke og forstørrelse og giver helt op til 70x forstørrelse. Det besidder nemlig et zoomokular på 35-70x og et objektiv på ikke mindre end 100 mm! Naturen gennem dette teleskop vil kunne studeres og nydes på utrolige afstande, hvor andre produkter i denne klasse ikke kan følge med.

Fremragende lysstyrke
Lys er en vigtig faktor, når der tales om optik, og til høj forstørrelse skal lyset gerne følge med. Med et objektiv på hele 100 mm er der skruet helt op for lysstyrken, så billedet i Golden Eagle står klart og levende hele vejen fra 35 til 70x forstørrelse – også under ringe lysforhold. Ligesom overskyet-, regnfuldt- eller mørkt vintervejr ikke er en begrænsning for dyrenes aktivitet i naturen, så er vejret ligeledes heller ingen begrænsning for denne ”Kongeørn”.

Flot farvegengivelse
Golden Eagles gode lysstyrke kombineret med imponerende ED- og fluoritglas sikrer god opløsning samt en flot og ægte farvegengivelse over hele billedet. Takket være asfæriske glas kan glasoverfladen dermed udnyttes til fulde og er med til at give Golden Eagle et super bredt synsfelt på hele 17-34m ved 1000 meters afstand, samt skarphed helt ud til randen.

Solid og vandtæt konstruktion
Teleskopet er konstrueret i materialet magnesium, som indeholder mange gode egenskaber. Magnesium er et let og stærkt materiale, som er yderst fordelagtigt, når det kommer til kikkerter og teleskoper, som man oftest skal bære med sig ud i naturen. Teleskopet er bygget til netop dette formål, og er naturligvis vand- og dugtæt. Som før nævnt er regnvejr og fugtigt vejr heller ingen udfordring her. ”Helical focus” giver det brede fokushjul, som er nemt at tilgå og giver en hurtig og nøjagtig skarphedsindstilling.

5 års garanti og 60 dages tilfredshedsgaranti
Vi er sikre på, at du bliver så tilfreds med købet, at vi som kvalitetsstempel giver dig mere end de sædvanlige 2 års garanti. Hos os får du 5 års garanti og 60 dages fuld tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage.

Specifikationer
Forstørrelse: 35-70x
Synsfelt ved 1000m: 34-17m
Nærfokus: 11m
Vægt: 2908g
Vandtæt: Ja
Længde: 475mm

Til teleskopet medfølger et neoprenhylster, som kan sidde tæt omkring det og beskytte mod slag og stød.

Teleskoper Varenummer: 105389

15.999,00 kr. Medlemspris 15.199,05 kr.

DOF BirdLife Golden Eagle 35-70x100mm teleskop

15.999,00 kr. Medlemspris 15.199,05 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
5 års garanti og 60 dages tilfredshedsgaranti
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK