DOF BirdLife Kingfisher 16-48x65mm Teleskop Komplet Sæt: Spar Stort på "Isfuglens" Avancerede Optik og Tilbehør

Spar 14% eller 1898 kr ved at købe dette komplette sæt.

DOF BirdLife Kingfisher 16-48x65mm teleskop

Det blå lyn
Med en prægtig skarphed, kompakt størrelse og advendelige funktioner, markerer DOF BirdLife Kingfisher et kvantespring indenfor kompakte og let håndterlige teleskoper, nærmest uanset prisklassen.

High-end teleskopet du altid har med dig
Som en miniatureudgave af det formidable DOF BirdLife White-Tailed Eagle, men tilmed med justeringer der er med til at hæve optikken til et nyt og håndgribeligt højere niveau.
ED-glasset giver, udover et meget lavt brydningsindeks, uhørt få kromatiske aberrationer selv på største forstørrelse.
Det kompakte frontelement giver, trods størrelse, relativt meget lys op til 48x forstørrelse velegnet til de fleste situationer og især velegnet til dig der går længere ture.
Synsfeltet er enormt, selv fra mindste forstørrelse og giver brillebærer de samme muligheder for en imponerende synsoplevelse.

Kvik og vaks betjening
Med “Helical Focus”, som man blandt andet kender af type i gearkasser, giver det brede og handskevenlige fokushjul en lynhurtig og højpræcis fokusering, så selv fugle i flugt kan følges. Du skal hurtigt og sikkert kunne fokusere fra et emne til et andet uden udfordringer. Dét kan du med Helical fokussystemet.

Konstruktion som ingen anden
Magnesiumskonstruktionen sikrer ikke alene en ultra solid konstruktion, men også noget af det letteste indenfor størrelsen. Hele kontruktionen er naturligvis både vand- og dug-tæt. Det betyder, at et regnvejr ikke er nogen hindring. Som fuglekigger skal man være beredt på alle situationer og vejrtyper, og her ved du med sikkerhed, at hverken vind eller vejr giver udfordringer for dette 65mm teleskop.

5 års garanti og 60 dages tilfredshedsgaranti
Vi er så sikre på du bliver fuld tilfreds med købet, at vi som kvalitetsstempel giver dig mere end de sædvane 5 års garanti og tilføjer 60 dages fuld tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage.

Til teleskopet medfølger desuden en beskyttelsestaske i neopren, som man kan have på imens man bruger det. På den måde er det bedre beskyttet imod slag og stød.

Specifikationer
Forstørrelse: 16-48x
Synsfelt ved 1000m: 48 – 25m
Udgangspupil: 20-18mm
Vægt: 1570g
Vandtæt: Ja

DOF BirdLife K1254C + VA5 kulfiber stativsæt
Suværent stabilt rejsevenligt kulfiberstativ, med alle de gode egenskaber fra storebroderen, blot i et væsentlig mere kompakt ydre.

Takket være det multivævede kulfiberstativ og fluidhovedet, leverer DOF BirdLife K1254C + VA5 ikke bare en oplevelse og kvalitetsfornemmelse, man forventer for prisklassen. Nej det gør det UANSET prisklasse.
Det betyder bl.a. ultra lav vægt og tårnhøj stabilitet på næsten alle teleskoper, selvom vi anbefaler at gå op i størrelse ved store teleskoper.
VA5 hovedet er fuld fluid hoved, der takket være indbyggede sikringer, nærmest gør det umuligt at ødelægge dit dyrbare teleskop ved utilsigtede tiltninger, noget nærmest alle konkurrenter ikke tilbyder.

Arbejdshøjden på DOF BirdLife K1254C + VA5 er på 142cm uden brug af midterpinden – Helt optimalt til de fleste, men kan hæves til hele 160cm (overhead niveau).

Vægten er yderst lave 1250 gram uden hoved, perfekt til rejsebrug.

Specifikationer uden og med hoved:
Længde sammenslået: 51 cm (60cm)
Højde uden midtenpind: 133 cm (142 cm)
Maksimal arbejdshøjde: 151 cm (160 cm)
Vægt: 1.25 kg (1.82kg)
Maksimal belastning: 5 kg.

DOF BirdLife komplet rensesæt
Lad ikke optikken i stikken
Uanset hvor du færdes, eller hvor godt dit optiske udstyr er lavet, er støv, smuds og lignende umuligt at undgå. Til gengæld er det nemt at gøre noget ved.

Med DOF BirdLife komplet rensesæt, får du alle de redskaber du skal bruge i felten til at rense dit udstyr.
Det betyder bl.a. en kraftig men kompakt blæsebælg, til at puste det værste skidt, sand og snavs væk. En læbepomade let finhårsbørste, til at tage de mere genstridige elementer, en lækker mikrofiberklud samt våd og tør renseservietter.

DOF BirdLife komplet rensesættet leveres i en lille og elegant hardcase med det helt rette logo.

Teleskoper Varenummer: 105184

11.299,00 kr.

DOF BirdLife Kingfisher 16-48x65mm teleskop + DOF BirdLife K1254C stativsæt + DOF BirdLife rensesæt

11.299,00 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
5 års garanti og 60 dages tilfredshedsgaranti
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK