DOF BirdLife Kingfisher Teleskop: "Isfuglen" - En Revolution i Kompakte, High-End Teleskoper

Det blå lyn
Med en prægtig skarphed, kompakt størrelse og advendelige funktioner, markerer DOF BirdLife Kingfisher et kvantespring indenfor kompakte og let håndterlige teleskoper, nærmest uanset prisklassen.

High-end teleskopet du altid har med dig
Som en miniatureudgave af det formidable DOF BirdLife White-Tailed Eagle, men tilmed med justeringer der er med til at hæve optikken til et nyt og håndgribeligt højere niveau. DOF BirdLife Kingfisher eller isfuglen som den hedder på dansk, er DOF BirdLife’s nyeste high-end teleskop.
ED-glasset giver, udover et meget lavt brydningsindeks, uhørt få kromatiske aberrationer selv på største forstørrelse.
Det kompakte frontelement giver, trods størrelse, relativt meget lys op til 48x forstørrelse velegnet til de fleste situationer og især velegnet til dig der går længere ture.
Synsfeltet er enormt, selv fra mindste forstørrelse og giver brillebærer de samme muligheder for en imponerende synsoplevelse.

Kvik og vaks betjening
Med “Helical Focus”, som man blandt andet kender af type i gearkasser, giver det brede og handskevenlige fokushjul en lynhurtig og højpræcis fokusering, så selv fugle i flugt kan følges. Du skal hurtigt og sikkert kunne fokusere fra et emne til et andet uden udfordringer. Dét kan du med Helical fokussystemet.

Konstruktion som ingen anden
Magnesiumskonstruktionen sikrer ikke alene en ultra solid konstruktion, men også noget af det letteste indenfor størrelsen. Hele kontruktionen er naturligvis både vand- og dug-tæt. Det betyder, at et regnvejr ikke er nogen hindring. Som fuglekigger skal man være beredt på alle situationer og vejrtyper, og her ved du med sikkerhed, at hverken vind eller vejr giver udfordringer for dette 65mm teleskop.

5 års garanti og 60 dages tilfredshedsgaranti
Vi er sikre på, at du bliver så tilfreds med købet, at vi som kvalitetsstempel giver dig mere end de sædvanlige 2 års garanti. Hos os får du 5 års garanti og 60 dages fuld tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage.

Til teleskopet medfølger desuden en beskyttelsestaske i neopren, som man kan have på imens man bruger det. På den måde er det bedre beskyttet imod slag og stød.

Specifikationer
Forstørrelse: 16-48x
Synsfelt ved 1000m: 48 – 25m
Udgangspupil: 20-18mm
Vægt: 1570g
Vandtæt: Ja

Teleskoper Varenummer: 104971

9.999,00 kr. Medlemspris 9.499,05 kr.

DOF BirdLife Kingfisher 16-48x65mm teleskop

9.999,00 kr. Medlemspris 9.499,05 kr.

Leveringstid: 1-3 hverdage
5 års garanti og 60 dages tilfredshedsgaranti
Gratis forsendelse ved køb over 499,- i hele DK